Pareigūnai aiškinosi, kaip nuteistieji įgyja telefonų: už tvoros sulaikė keturis vyrus | Diena.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINOSI, KAIP NUTEISTIEJI ĮGYJA TELEFONŲ: UŽ TVOROS SULAIKĖ KETURIS VYRUS

Prie Šiaulių tardymo izoliatoriaus tvoros specialios operacijos metu buvo sulaikyti keturi asmenys, perdavinėję uždraustus daiktus nuteistiesiems.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai ėmė aiškintis, kodėl kratų metu iš Šiaulių tardymo izoliatoriaus suimtųjų ir nuteistųjų nuolat būdavo paimami rasti draudžiami jiems turėti daiktai, dažniausiai mobiliojo ryšio telefonai ir modemai.

Stebėdami išorinės tardymo izoliatoriaus tvoros perimetrą, pareigūnai pamatė keturis asmenis, kurie priėję prie pat tvoros garsiai šūkaudami bendravo su tardymo izoliatoriuje kalinčiais asmenimis. Po kurio laiko buvo pastebėta, kad šie asmenys virvėmis bando perduoti paketus per pagrindinę įstaigos tvorą į vieną iš Šiaulių tardymo izoliatoriaus įkalintųjų gyvenamąją kamerą.

Kalėjimų departamento nuotr.

Pareigūnai perėmė siunčiamus paketus, kurie buvo apvynioti lipnia rudos spalvos juosta, taip pat įvykio vietoje sulaikė keturis vyrus, teigiama Kalėjimų departamento pranešime. Siuntėjai prisipažino, kad rasti ir paimti du paketai yra jų, ir nurodė, kad juose yra du mobiliojo ryšio telefonai, kuriuos virve bandė perduoti tardymo izoliatoriuje kalintiems asmenims. 

Už šią neteisėtą veiką minėtiems asmenims surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai.

GALERIJA

  • Pareigūnai aiškinosi, kaip nuteistieji įgyja telefonų: už tvoros sulaikė keturis vyrus
  • Pareigūnai aiškinosi, kaip nuteistieji įgyja telefonų: už tvoros sulaikė keturis vyrus
  • Pareigūnai aiškinosi, kaip nuteistieji įgyja telefonų: už tvoros sulaikė keturis vyrus
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Pristato i zoną gydytojai ir kiti darbuotojai,juk užtai gauna pinigų.Teko girdėti ,tiesa ar netiesa neaišku.

tai

eile mentu pakazucha,neva tai ne jie telefonus nesa uz pinigus,o kazkokie mitiniai personazai prie tvoros laukia,kol kas nors pagaus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS