Pareigūnai sučiupo gašlūną: įtaria tvirkinus dvi nepilnametes | Diena.lt

PAREIGŪNAI SUČIUPO GAŠLŪNĄ: ĮTARIA TVIRKINUS DVI NEPILNAMETES

  • 26

Marijampolėje sulaikytas asmuo, įtariamas nepilnamečių tvirkinimu. Pareigūnai prašo atsiliepti nukentėjusiuosius.

Žinia apie tai pasidalyta Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato feisbuko puslapyje.

Kaip teigiama, pareigūnai šiuo metu atlieka ikiteisminį tyrimą dėl jaunesnio negu šešiolikos metų asmens tvirkinimo ir fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Pranešama, kad vasario 1 dieną Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gauti du atskiri pranešimai apie nepilnamečių mergaičių tvirkinimą ir fizinio skausmo joms sukėlimą.

Nedelsiant išsiųstos gausios pareigūnų pajėgos neilgai trukus Marijampolėje sulaikė asmenį, įtariamą galimai įvykdžiusį nusikalstamą veiką.

Tyrimo duomenimis, dėl tokių neteisėtų veiksmų galimai galėjo nukentėti ir daugiau Marijampolėje ar jos apylinkėse gyvenančių mergaičių. Todėl pareigūnai prašo visų, kurių vaikai nukentėjo, kuo skubiau kreiptis į Marijampolės apskr. VPK telefono numeriu 8 700 60345.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Anonimas

galimai pedofilų partijos ar "laisvės" gaujos narys...

kas paneigs

Va jums gauti iš partnerio/ės sutikimą.... Kai sava neduoda- kas belieka- tik per prievartą griebti kas po ranka papuola.

Nando decolo

Akodėl Anykščiuos nieko nedaro tvirkina vaikus policija ir vaiku teisių inspektoriai sako taip turi buti vysi atjaunėsim tokie turi būt Anykščiuos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS