Pareigūnams įtarimų sukėlusioje degalinėje – kontrabandinis kuras: slėpė plastikinėse talpose | Diena.lt

PAREIGŪNAMS ĮTARIMŲ SUKĖLUSIOJE DEGALINĖJE – KONTRABANDINIS KURAS: SLĖPĖ PLASTIKINĖSE TALPOSE

  • 5

Kauno apskrities pareigūnai, atliekant kuru prekiaujančios įmonės patikrinimą, jos teritorijoje rado apie 1000 litrų neapskaityto kuro plastikinėse talpose.

Kilus įtarimams, kad viena Jonavos miesto degalinių gali prekiauti neapskaitytu kuru, kovo 14 dieną policijos pareigūnai atliko įmonės teritorijos apžiūrą. Stovinčioje vilkiko priekaboje buvo rastos devynios, o įmonei priklausiusiame garaže – dar keturios pilnos kuro talpos ir įranga, skirta kuro paskirstymui.

Įtariama, jog už anksčiau padarytas kitas nusikalstamas veikas policijos pareigūnams žinoma įmonė kurį laiką pardavinėjo neapskaitytą kurą. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, kuriam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Už šią nusikalstamą veiką numatyta bauda arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

GALERIJA

  • Pareigūnams įtarimų sukėlusioje degalinėje – kontrabandinis kuras: slėpė plastikinėse talpose
Kauno apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

As

Aš Laikau 10 Tonų Kuro Nuo Ir Kas Nes Aš Kietas

Prie musu teismo

Nieko aferistams nebus????.tik kazkas praturtes?????..

Evil

Uz pazeidimus ekonominius ne tik pinigines baudos bet ir kalejimas privalo buti, kad kitiems butu pamoka, jog to daryti neverta. Cia ir kvailiui aisku, kaip valdziai tokie elementarus dalykai nedaeina keista net.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS