Pasieniečiai Medininkų punkte sulaikė girtą vilkiko vairuotoją | Diena.lt

PASIENIEČIAI MEDININKŲ PUNKTE SULAIKĖ GIRTĄ VILKIKO VAIRUOTOJĄ

Medininkų kontrolės punkte Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė apsvaigusį Baltarusijos pilietį.

Ketvirtadienį vidurdienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai įprasta tvarka tikrino per Medininkų punktą į Lietuvą įvažiuojančių asmenų ir automobilių dokumentus.

Tarp atvykstančiųjų buvo ir 38 metų baltarusis, vairavęs Rusijoje registruotą vilkiką „Renault Premium“ su puspriekabe „Schmitz“.

Vairuotojo elgesys ir veiksmai iškart sukėlė įtarimų. Jis punkto teritorijoje kelissyk keistokai manevravo mėgindamas pastatyti vilkiką reikiamoje vietoje. Priėję VSAT pareigūnai tuoj pat suprato, kad užsienietis yra neblaivus. Įtariama, alkoholio padauginęs vyras kalbėjo nerišliai, jo judesiai buvo nekoordinuoti.

Pasieniečiai pažeidėją tuoj pat sulaikė bei atvesdino į tarnybines patalpas ir apie įvykį informavo policijos pareigūnus. Vilkiko vairuotojui nustatytas sunkus girtumas – 2,57 promilės. Tolesnes įvykio aplinkybes aiškinsis policijos pareigūnai, kuriems ir perduotas baltarusis, pažymima VSAT pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS