Pašiurpino vyrus spardantys ir keikiantys chuliganai: taip jaunimas smaginasi „TikTok'e“ | Diena.lt

PAŠIURPINO VYRUS SPARDANTYS IR KEIKIANTYS CHULIGANAI: TAIP JAUNIMAS SMAGINASI „TIKTOK'E“

  • 30

Kriminalinių knygų autorius Dailius Dargis pasidalijo socialiniame tinkle „TikTok“ aptiktu vaizdo įrašu, kuriame keli jaunuoliai spardo ir keikia du vyrus.

„Taip jaunimas „smaginasi“ „TikTok'e“. Žiaurūs vaizdai. Turi būti visiškas degradas, kad taip daryti, filmuoti ir dar platinti vaikų linksmybių puslapyje. Girdisi lietuviškos šnekos. Panašu, kad filmuota viename iš Lietuvos miestelių arba rajonų. Labai tikimės, kad policija ir atitinkamos tarnybos nustatys video faile užfiksuotus jaunuolius ir tai paviešinusį asmenį“, – socialiniame tinkle rašė D. Dargis.

Vaizdo įraše matyti du ant žemės gulintys vyrai, o greta jų stovi žmogiškumo ribų nejaučiantys keturi jaunuoliai.

„K**va, sėdi ramiai, bl**t“, – girdisi vieno jaunuolio žodžiai. Po šio pasakymo jis spiria į gulintį vyrą. Šiuos žodžius jaunuolis pakartoja keletą kartų.

Vaizdo įraše taip pat matyti gulinčio vyro kraujuotas veidas. Tačiau jaunuolių nesustabdo ir toks vaizdas – gulintysis spardomas ir toliau.

Stop kadras

Kitas gulintis vyras taip pat buvo apspardytas kito jaunuolio.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalo kauno.diena.lt žurnalistams patvirtino, kad informacija apie šį vaizdo įrašą policijai yra žinoma. Socialiniame tinkle aptiktą medžiagą pareigūnams atsiuntė pats D. Dargis.

„Jis pasidalino su mumis – atsiuntė tą nuorodą“, – sakė policijos atstovas.

R. Matonio teigimu, policija aiškinasi incidento detales, tačiau kol kas nėra žinoma, nei kada, nei kurioje šalyje ir mieste buvo nufilmuotas šis vaizdo įrašas.

 

 

GALERIJA

  • Pašiurpino vyrus spardantys ir keikiantys chuliganai: taip jaunimas smaginasi „TikTok'e“
  • Pašiurpino vyrus spardantys ir keikiantys chuliganai: taip jaunimas smaginasi „TikTok'e“
  • Pašiurpino vyrus spardantys ir keikiantys chuliganai: taip jaunimas smaginasi „TikTok'e“
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Klaipėdietė

Tokiems spardančiams padarams kojas reikia nusukti,bet bausmė jiems bus.JŲ kojos nudžius ir tai bus bausmė.Labai tuo tikiu.

SCIPAKAS.KAU.

Pi....ciukai sustras drapanas uzsideja is teveliu pinigeliu ir bahurus tipo vaidina kad vyresnius keliese sudoroja,verkia varpa rudosios; jai papulsit i zona.Ispirks teveliai.

Toks

Toks nusikaltimas yra blogiau uz cigareciu kontrobanda, uz kuria besivejantys pasienieciai yra nusove jaunuoli. O kas gresia uz va tokius darbelius? Niu, niu, niu? Nes toks nusikaltimas juk valstybei finansines zalos beveik nedaro, tai kam cia baust?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS