Pavojingai vairavęs vyras nuo atsakomybės bandė išsisukti kyšiu | Diena.lt

PAVOJINGAI VAIRAVĘS VYRAS NUO ATSAKOMYBĖS BANDĖ IŠSISUKTI KYŠIU

  • 3

Už pavojingą vairavimą gresiančios atsakomybės siekęs išvengti vairuotojas Šalčininkų policijos komisariate bandė papirkti policininką.

Kaip skelbia policija, ketvirtadienio rytą, apie 8.16 val., Šalčininkų rajono policijos patalpose 45 m. vyras pareigūnui siūlė 150 eurų kyšį.

Pinigai buvo siūlomi siekiant išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimą – pavojingą transporto priemonės vairavimą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Už pavojingą vairavimą įstatymas numato įvairias baudas, taip pat teisės vairuoti atėmimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

pavojingas vairavimas

o kai su civiliniu auto ir svytureliais pries eisma beprotisku greiciu....arba svytureli isijungia iskart po avarijos.......arba isprovokuoja a paskuj filmuoja ir terorizuoja.... visas civilines auto su svitureliais turetu but utilizuotos taip kaip pavojingos ir nepraejusiuos TA.... KAIP TA apziuroj sako - jei gamintojas gaminimo metu nenumate spec yrangos - vadinasi nebus jos automobilije priesingu atveju nebus TA draudimo i vsio takoje....ystaymas visiems vienodas ir isimciu neturi but.... policininkas jei jis pareigunas jis turi atsakomybe ir tik poto pareiga ir primenybe....

ia skola

rasteli ir dezute nuo konjako butu padaves veliau...

Trikojis \\\\\.../////

Jis "skolino".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS