Penktadienio rytas gausus neblaivių vairuotojų: promilės alkotesteryje nuo kefyro? | Diena.lt

PENKTADIENIO RYTAS GAUSUS NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ: PROMILĖS ALKOTESTERYJE NUO KEFYRO?

  • 3

Kovo 29 d. rytas gausus neblaivių transporto priemonių vairuotojų, Marijampolės pareigūnai, vykdydami transporto priemonių vairuotojų blaivumo kontrolę, nustatė net penkis neblaivius vairuotojus, iš kurių – keturi vairuotojai įkliuvo kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, vienas – Marijampolės mieste.

Suvalkų koridoriuje apie 9.35 val. Marijampolės pareigūnai patikrinimui sustabdė vilkiką „Scania“, kurį vairavo lietuvis. Vairuotojui alkotesteriu buvo nustatytas 0,68 prom. alkoholio girtumas. Pareigūnus nustebino tautiečio išradingas atsakymas, kad promilės atsirado dėl ryte išgerto buteliuko kefyro ir suvalgytos bandelės, bet tai tik privertė nusišypsoti pareigūnus ir situacijos nepakeitė. 

Portalas primena, kad pagal administracinių nusižengimų kodeksą transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs asmenys (daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) užtraukia baudą vairuotojams nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

Gairės: neblaivūs vairuotojai, alkotesteris, promilės, neblaivūs už vairo, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rašytojas

tai rimtas, nejaugi nėra įrankių tokiems "rašeivoms" tvarkyti? Na dėl klaidų tekste kažkaip dar suprasčiau, bet kad antraštę iš kelių žodžių nesugeba parašyt, tai čai jau rimta. Diagnozė visai mūsų "neriklausomai" žiniasklaidai....mulkiai apgailėtini

jonas

Dar neaišku kas girtesnis:ar ,,vairas,, pripūtęs 0,68 ,ar ,,rašytojas,, parašęs,kad šiandien PENKTADIENIS

jonas

Dar neaišku kas girtesnis:ar ,,vairas,, pripūtęs 0,68 ,ar ,,rašytojas,, parašęs,kad šiandien PEKTADIENIS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS