Po tragedijos Alytuje: policija pradėjo tyrimą dėl galimo 14-metės privedimo prie savižudybės | Diena.lt

PO TRAGEDIJOS ALYTUJE: POLICIJA PRADĖJO TYRIMĄ DĖL GALIMO 14-METĖS PRIVEDIMO PRIE SAVIŽUDYBĖS

Alytaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo 14-metės paauglės privedimo prie savižudybės.

Kaip pranešė Policijos departamentas, tyrimas pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso 133 straipsnį, jis numato atsakomybę už sukurstymą nusižudyti ar privedimą prie savižudybės.

Tas, kas sukurstė žmogų nusižudyti arba žiauriu ar klastingu elgesiu privedė žmogų prie savižudybės, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

ELTA primena, kad pirmadienį dingusi nepilnametė galimai nukrito nuo Baltosios rožės tilto. Po pietų pranešta apie Punios apylinkėse rastą, įtariama, šios merginos kūną.

Kaip Eltai sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, pirmadienį, pieš 12 val., moteris pranešė, kad iš namų į mokyklą išėjo, bet į mokyklą taip ir nenuėjo jos 14-metė dukra. Pranešta, kad mergina dingo.

Anot K. Janulevičienės, policija peržiūrėjo vaizdo kamerų, įrengtų mieste, fiksuotus vaizdus ir paaiškėjo, kad nepilnametė ėjo link Dainų slėnio.

„Peržiūrėtos ten įrengtų vaizdo kamerų medžiaga, kur užfiksuota, kaip nuo tilto nukrenta žmogus ir spėjama, kad tai gali būti ieškoma nepilnametė“, – sakė K. Janulevičienė.

Pirmadienį, po pietų, policijos atstovė tvirtino, kad Punios apylinkėse, Nemuno upėje, rastas galimai nuo tilto nukritusios paauglės kūnas.

Mirusios nepilnametės kūnas rastas be išorinių smurto žymių.

Gairės: nepilnametė, tiltas, pagalbos tel, ugniagesiai, Gelbėtojai, narai, nemunas, rastas merginos kūnas, ikiteisminis tyrimas, privedimas prie savižudybės
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Aiškiai

parašyta kad policininkai kalti dėl savižudybės ir pas save atlieka tyrimą, keista o kur žiūri pokuratūra?

Galvoju

Manau, kad šeimoje kažkas netvarkoje. Gal tėvai perdaug spaudė ar reikalavo iš mergaitės

Londonietis

Zydai lanzbergiai kalti!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS