Policija sulaikė narkotikų platinimu įtariamą vieviškį | Diena.lt

POLICIJA SULAIKĖ NARKOTIKŲ PLATINIMU ĮTARIAMĄ VIEVIŠKĮ

  • 1

Elektrėnų kriminalinė policija kartu su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos ir Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnais ketvirtadienį sulaikė 27 metų Vievio gyventoją, įtariamą narkotinių medžiagų platinimu.

Kratos metu buvo rasta, kaip įtariama, kokaino, elektroninės svarstyklės, pinigai, kurie galbūt gauti iš nusikalstamos veikos, pranešė policija.

Duomenų, kad šis asmuo užsiima neteisėta veika, policija gavo dar šių metų pradžioje. Kadangi vieviškis kriminalinės policijos pareigūnams pakankamai gerai žinomas, nes jau buvo įkliuvęs dėl analogiškos veikos, todėl gauta informacija nebuvo suabejota.

Be to, sulaikytasis už narkotinių medžiagų platinimą 2013 metų gruodžio 19 dieną Trakų rajono apylinkės teismo jau buvo nuteistas, tačiau bausmės vykdymas buvo atidėtas dvejiem metams.

Beveik metus pareigūnai vykdė priemones, siekdami užfiksuoti šio asmens daromos neteisėtos veikos faktus, kurie buvo užfiksuoti atlikus nusikalstamą veiką imituojančius veiksmus.

Pareigūnai, gavę duomenų, kad vieviškis narkotines medžiagas laiko savo bute Vievyje bei ten pat jas platina, organizavo operaciją. Jos metu buvo sulaikytas įtariamasis, atlikta krata jo gyvenamojoje vietoje.

Elektrėnų policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto narkotinių medžiagų platinimo, įtariamajam gresia laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų. Teismas Vievio gyventoją leido suimti dviem mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Iki gyvos galvos šitą mirties platintoją ... Sukiškit jam rastus narkotikus per gerklę, tegu brudas pakaifuoja...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS