Policija tikrins vairuotojų blaivumą ir važiavimo greitį | Diena.lt

POLICIJA TIKRINS VAIRUOTOJŲ BLAIVUMĄ IR VAŽIAVIMO GREITĮ

  • 5

Savaitgalį visoje šalyje policijos pareigūnai tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą, o kitą savaitę – važiavimo greitį.

Ateinanti savaitė Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos yra paskelbta Ketvirtąja Jungtinių Tautų saugaus eismo savaite.

Pagrindinis šios savaitės akcentas – vykdoma kampanija „Saugok gyvybes – mažink greitį“.

Policija teigia, kad vairuotojų leistino važiavimo greičio viršijimas – viena pagrindinių eismo įvykių, kuriuose nukenčia žmonės, priežasčių ir problema, su kuria susiduriama daugelyje pasaulio šalių.

Lietuvos kelių policijos pareigūnai prisijungia prie šios iniciatyvos ir vykdys sustiprintą visų eismo dalyvių kelyje kontrolę, ypatingas dėmesys bus skirtas transporto priemonių važiavimo greičio, pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Negerai daro policija kad

praneša iš anksto kada tikrins blaivumą ir greitį. Daug geriau būtu, jeigu iš anksto nepraneštu ir vairuotojai nežinotu, kaip sakoma nesisaugotu , ir būtu netikėtai užklupti nusikaltimo vietoje. O dabar tokie bijokliai , net niekur ruros iš namų neišneša, nes bijo kad nesustabdytu ir nepripūstu, tai visą savaitgalį sėdi prie bobų rurų ir niekur nevažiuoja, net į kaimą , pasveikint savo mamų.

super

Tikrins blaivuma,tikrins greiti,ir dar tikrins pizduciu dregnuma :-)

Anonimas

vairuoju kiekviena diena ir pastebiu kad labai daug yra nesaziningu vairuotoju ir kai kurie net posukiu nerodo,o apie greiti virsijima nesneku tikrai yra daug,klevukai vaziuoja mandagiau negu kiti staza turintis tai gi jiems viskas galima nes jie staza turi,manau kiekvienas turim but keli mandagus ir atsargus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS