Pričiuptas vairuotojas: aš visiškai girtas | Diena.lt

PRIČIUPTAS VAIRUOTOJAS: AŠ VISIŠKAI GIRTAS

  • 6

Sekmadienio popietę Lietuvos policijos mokyklos profesinių įgūdžių instruktorius Rolandas Marcinkus ne tarnybos metu Raseinių rajone sulaikė neblaivų vairuotoją – šiam buvo nustatytas 2,9 prom. girtumas.

Raseinių rajone važiuodamas pareigūnas pastebėjo iš šalutinio kelio išvažiuojantį automobilį, kurio vairuotojas net neapsidairęs važiavo jam reikiama kryptimi. „Po akimirkos automobilis jau važiavo tiesiai į mane priešpriešine eismo juosta, taip blokuodamas man kelią ir sukeldamas avarinę situaciją“, – pasakojo R.Marcinkus.

Po sukeltos avarinės situacijos automobilis „Audi“ A6 lyg niekur nieko nuvažiavo priešinga kryptimi. R.Marcinkus, įtardamas, kad vairuotojas gali būti neblaivus, ėmė persekioti minėtą automobilį, kuris ir toliau keistai manevravo po visą kelią. Tuomet, pareigūnui signalizuojant ilgosiomis šviesomis, automobilio vairuotojas sustojo.

Paprašiau paduoti automobilio raktelius, kad jis negalėtų niekur važiuoti.

„Priėjus prie transporto priemonės pasirodė neįprasta, kad priekiniai ir šoniniai langai buvo aprasoję. Už vairo sėdėjęs vyras akivaizdžiai nesiorientavo aplinkoje, nerišliai kalbėjo, sklido alkoholio kvapas. Paklaustas, ar išgėręs, vairuotojas atsakė: „Aš visiškai girtas.“ Paprašiau paduoti automobilio raktelius, kad jis negalėtų niekur važiuoti“, – apie neblaivaus vairuotojo sulaikymą pasakojo pareigūnas.

Apie įvykį R.Marcinkus nedelsiant pranešė policijai bendruoju pagalbos numeriu 112. Atvykę policijos pareigūnai „Audi“ vairuotojui nustatė 2,9 prom. girtumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>>>Onė \\\\\.../////

One,išsiplauk triusikus.

%%%%

Rolandas Marcinkus,dešimt kart parašyta pavardė,kuom jis nusipelnė???? Gal reikėjo to girtuoklio pavardę paminėti ar tas instruktorius nori medalį gauti ????

Onė

Na visai aišku kad tie komentatoriai kurie rašinėja bet ką bjauriai plūstasi ar dergia kitus yra riboto mastymo neraštingi tipai kuriems smagu keiktis šlykščiai rašinėti turėtų tokių komentarų nepraleisti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS