Prie vairo neblaivi įkliuvusi S. Jasevičiūtė paaiškino, kodėl taip įvyko | Diena.lt

PRIE VAIRO NEBLAIVI ĮKLIUVUSI S. JASEVIČIŪTĖ PAAIŠKINO, KODĖL TAIP ĮVYKO

  • 75

Prieš pat savaitgalį neblaivi prie vairo sustabdyta radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, skelbia delfi.lt. Feisbuke moteris pateikė paaiškinimą.

39-erių žinoma moteris prie vairo sustabdyta penktadienį, birželio 17 d., Minsko plente, Vilniuje.

S. Jasevičiūtei nustatytas 0,50 prom. girtumas, o pučiant antrą kartą – 0,53 prom. 

Šiandien laidų vedėja savo „Facebook“ paskyroje pasidalino įrašu apie tai, kodėl sėdo prie vairo neblaivi.

„Praėjusį penktadienį namuose gurkšnojau šampaną. Buvau išgėrusi apie 250 ml, kai vienam mano taksų prasidėjo priepuolis. Priepuolis panašus į insultą – kai šuo kratosi, inkščia ir nebevaldo galūnių. Toks priepuolis jam buvo jau ne pirmą kartą, todėl reagavau žaibiškai – dėjau šunį į automobilį ir išvažiavau į vet. kliniką. Tą akimirką nepagalvojau apie tai, kad vartojau alkoholį – stresas ėmė viršų. Taip, pasielgiau kvailai ir man labai gaila. Važiuodama mačiau, kad policija vykdo reidą ir turėjau galimybę nusukti kitu keliu, tačiau pati  pasirinkau važiuoti į reidą, nes buvau įsitikinusi, kad viena mano išgerta taurė tikrai neviršys leidžiamos normos“, – sekėjams teisinosi S. Jasevičiūtė.

Tai buvo blogas mano sprendimas, pervertinau savo galimybes.

Moteris teigė, kad labai gailisi tokio savo poelgio ir ragino pasimokyti iš jos klaidos.

„Tai nėra pasiteisinimas, esu kalta ir už savo poelgį atsakysiu. Tai buvo blogas mano sprendimas, pervertinau savo galimybes. Atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau savo tokiu poelgiu, man tikrai gėda. Mano šuo Lio pas veterinarą nuvyko su taksi, jam viskas gerai, džiaugiuosi bent tuo. Savijauta mano prasta – kitaip ir negali būti. Dar kartą atsiprašau ir bent jau jūs pasimokykit iš mano klaidos“, – rašė žinoma moteris

Be viso to, S. Jasevičiūtė negailėjo gerų žodžių ir ją sustabdžiusiems pareigūnams.

„Tiesa, ačiū pareigūnams, kurie suprato situaciją, elgėsi maloniai, palaikė ir net parvežė mane su šunimi namo po įvykio“, – pareigūnus pagyrė S. Jasevičiūtė.

GALERIJA

  • Prie vairo neblaivi įkliuvusi S. Jasevičiūtė paaiškino, kodėl taip įvyko
D. Stankaus, Ž. Gedvilos/BNS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Q

koks cia atsilupelis užtarejas kaip motina terese užuojauta pareiske. vaziavo isgerus ir tegul atsako uz pazeidima. galejo taksi issikviest ir nebutu to buve kam cia dar teisintis del ko vaziavo.

Klaipedietė

Nemaloni moteris.

LAPE SIAURINE

a siandien jau trezva ir nebeaiskins
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS