Prieš teismą stojo žinomas muzikos atlikėjas Ironvytas | Diena.lt

PRIEŠ TEISMĄ STOJO ŽINOMAS MUZIKOS ATLIKĖJAS IRONVYTAS

  • 3

Žinomas Lietuvos atlikėjas Vytautas Medineckas, geriau žinomas kaip Ironvytas, pirmadienį pasirodė teisme. Reperiui iškelta baudžiamoji byla, praneša LNK žinių tarnyba.

Kartu su Ironvytu kaltinimų sulaukė ir jo bičiulis Viktoras Rudenka.

Byla iškelta dėl dviejų nusikaltimų: fizinio skausmo sukėlimo ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Vilniuje sporto prekių parduotuvę turintis Ironvytas sukonfliktavo pernai liepos mėnesį. Nukentėjusysis atlikėją ir jo bičiulį apkaltino fizinės jėgos panaudojimu.

Konfliktas įvyko dėl aikštelėje netvarkingai pastatyto automobilio.

"Buvo duota pastaba žmogui, kuris automobiliu atvyko pas V.Medinecką į parduotuvę. Dėl pastabos įvyko konfliktas ir sumušimai. Normalūs žmonės bent atsiprašo, dabar noriu tik teisingumo", - sakė nukentėjęs vyras.

"Bylos medžiagoje viskas yra. Bet ar paminėjo šis žmogus, kad jis buvo neblaivus, kad šalia mano parduotuvės yra alaus baras, o jis yra alaus baro klientas ir ateina  į mano parduotuvę būdamas neblaivus ir gąsdina klientus", - pasakoja V. Medineckas.

Nukentėjęs vyras nori prisiteisti 3000 eurų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

TIK NUOMONĖ

ŠIUO METU MĖGSTAMA DĖTIS RITERIAIS IR TUO PAT METU TEIGTI ,JOG RITERIŲ LAIKAI PRAĖJO .

elitiniai vyrai ir tokie

baisus beiziaurus...taip atrodo naujoji kultura

Kaip galėjo tuo metu nukentėjes žmogus būti neblaivus

jeigu jis atvyko į Medinecko parduotuvę su mašina, dėl kurios ir kilo konfliktas, nes blogai buvo pastates aikštelėj. Tai kodėl Medineckas neiškvietė pareigūnų kliento blaivumo nustatymui, o dabar jis loja kad nukentėjusisis tuo metu buvo neblaivus, už melavimą irgi numatyta straipsnis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS