Prostitutės istorija: klientų – aibė, per savaitę susitaupo 2 tūkst. eurų | Diena.lt

PROSTITUTĖS ISTORIJA: KLIENTŲ – AIBĖ, PER SAVAITĘ SUSITAUPO 2 TŪKST. EURŲ

  • 59

Lietuva vis dažniau tampa prekybos žmonėmis epicentru Rytų Europoje. Populiariausi internetiniai skelbimų portalai mirga nuo šimtų ukrainiečių, rusių ir baltarusių nuotraukų, kurios kviečia vyrus „į svečius“.

21 metų Kristina į Vilnių atvyko iš Rusijos Sočio miesto. Mergina yra baigusi interjero dizainerės studijas universitete, bet darbo pagal specialybę negavo, todėl teko imtis kiek kitokios veiklos.

„Vakar darbą baigiau 4 valandą ryto. Būna momentų, kai 3 ar 4 valandas nieko nėra, o būna, kai vienas po kito eina“, – laidoje KK2, rodomoje šį antradienio vakarą 19 val.  per LNK, kalbės rusaitė Kristina.

Sočyje Kristina gyveno su tėvais, bet jos tėvas sunkiai susirgo ir prireikė brangios širdies operacijos. Pinigų šeima neturi, todėl Kristina atvažiavo į Lietuvą ir pradėjo verstis intymių reikalų verslu: „Mano tėvas pateko į reanimaciją, guli jau savaitę, jam reikia daryti širdies persodinimo operaciją, tai kainuoja milijoną rublių, aš atskridau čia, kad uždirbčiau šią sumą“.

Kristinos tėvai net neįtaria, kuo verčiasi jų dukra. Jie net nežino, kad Kristina Lietuvoje: „Tėvai galvoja, kad esu išvykusi ir užtrukau pas draugus... Jie nenutuokia, kad esu Lietuvoje“.

Kristina laidoje pasakos, kad gyvenimas Lietuvoje kardinaliai skiriasi nuo Rusijos. Lietuvoje  už savo paslaugų valandą mergina prašo 200 eurų, o kaip ji teigia, klientų – eilės. Per savaitę Kristina susitaupė 2000 eurų, jai tai – labai dideli pinigai.

Kovos su prekyba žmonėmis ir išnaudojimu centro vadovei Kristinai Mišinienei tokia istorija kaip Kristinos – girdėta ne kartą. Tai tipinis prekybos žmonėmis atvejis.

„Dauguma tų smegenų plovėjų sutenerių darbuotojų jiems aiškina, kad čia vos ne kaip Vokietijoje, vos ne kaip Olandijoje, kad tai yra tiesiog darbas, tu dirbsi, tu užsidirbsi... Visa ši veikla organizuojama ir labai gerai organizuojama. Ir ši sekso pramonė jau ne pirmą dešimtmetį tiesiog naudojasi pažeidžiamiausiais asmenimis“, – laidoje sakys K. Mišinienė.

Ekspertai teigia, kad tokia situacija susidaro ir dėl didelės socialinės atskirties tarp Lietuvos, Ukrainos ir Lietuvos. Statistika skelbia, kad Ukrainoje vidutinis atlyginimas siekia vos 300 eurų, Rusijoje – kiek daugiau kaip 400 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (59)

"Vipublicgym" 861515181 37061515181

"Vipublicgym" sportuoja. Dirvos 13 "vipublicgym" vagiu ir prostituciu sporto klubas.

"VIPUBLIC GYM"

"Vipublic gym" sporto klube sportuoja

Marius

Yra paklausa bus ir pasiula
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS