Šakių rajone sugadintas LVŽS plakatas: ant politikų portretų užrašas – „vagys“ | Diena.lt

ŠAKIŲ RAJONE SUGADINTAS LVŽS PLAKATAS: ANT POLITIKŲ PORTRETŲ UŽRAŠAS – „VAGYS“

  • 13

Šakių rajone Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) rinkiminis plakatas su kandidatų į Seimą Giedriaus Surplio ir dabartinio premjero Sauliaus Skvernelio portretais buvo apipurkštas dažais.

Apie įvykį feisbuke trečiadienį pranešė pats G. Surplys. Jo publikuotoje nuotraukoje matosi ant plakato juodais dažais užrašytas užrašas „vagys“.

„Liūdna... Šįryt Šakių rajono gyventojai pamatys tokį vaizdelį... Kai vienas labai aukštas savivaldybės pareigūnas pirštu bando nukrapštyti reklaminį lipduką nuo mano automobilio, galiu nutylėti. Tačiau kai įvyksta toks vandalizmo aktas, manau, kad rinkėjai turėtų apie tai žinoti. Mieli hateriai, užuot pylę purvą socialiniuose tinkluose ar ant stendų, ateikite į debatus. Jų per šiuos rinkimus tikrai bus apstu. Pasakykite, kas ir kodėl yra „vagys“, padiskutuokime, kas ir kodėl Jums nepatinka“, – rašo G. Surplys.

„Jeigu galvojate, kad nuplėšę lipduką ar plakatą padėsite savo kandidatui laimėti, tai galite padaryti sau meškos paslaugą. Nes kažin ką Jūsų kandidatas su tokiomis „paniatkėmis“ veiks Seime... Laikykitės ten... Mano komanda visada bando laimėti tik argumentais ir skleisdami gerą nuotaiką, o ne patyčias ir neapykantą“, – pridūrė G. Surplys.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Visko matęs

Man, kaip buvusiam šakiečiui, gėda. Gėda, kad dar yra tokių pašlamėkų. Malonu bent tiek, kad vandalai, manau, iš mero partijos, dar kartą įrodė, kad teisingai seneliai mus mokė "vagies kepurė dega".

Partijos unikumas

Visgi 26.000 ha nepamirštami! Net reklamos pataisomos...

Vladas

Koncervinės žiurkės nerimsta ir kenkia kiek tik gali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS