Savo sudarytu kalėjimo pradžiamoksliu Celofanui teks naudotis pačiam | Diena.lt

SAVO SUDARYTU KALĖJIMO PRADŽIAMOKSLIU CELOFANUI TEKS NAUDOTIS PAČIAM

  • 63

Antano Kandroto-Celofano pirmadienis buvo sunkesnis nei įprastai. Lietuvos apeliacinis teismas jį pripažino kaltu dviejose bylose dėl finansinių nusikaltimų. Skandalingas visuomenės veikėjas nuteistas 1 metų ir 10 mėnesių bei 1 metų ir 3 mėnesių bausmėmis. Anksčiau kalėjime jau sėdėjęs vyras dar visai neseniai dalijo patarimus už grotų atsidūrusiam Seimo nariui Vytautui Gapšiui. Dabar, regis, savo patarimais A. Kandrotas-Celofanas galės pasinaudoti pats.

Savo pradžiamokslį Celofanas pradėjo patarimu, atsirinkti, kas yra kas.

„Kai atvažiuosit, iš karto pamatysite, kad yra „gaidžiai“. „Gaidys“ turi pats pasisakyti, kas jis yra „gaidys“. Yra dar tokie „drambliai“. „Drambliai“ yra dar žemiau negu „gaidžiai“. Todėl, kad jie jau poniatkėm negyvena, jie jau kaziolina. Tai čia jau yra visiškas pramuštas dugnas“, – kalbėjo Celofanas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Pirmiausiai, atvykus į kalėjimą, Celofanas siūlė kuo greičiau išmokti žargono. Vytautui Gapšiui jis primygtinai patarė išsiaiškinti, ir kas yra jo įkalinimo įstaigos vierchas. Pats A. Kandrotas teigia, kad Kauno kalėjime, kur kali ir V. Gapšys bei E. Masiulis, ši pozicija priklauso už rengimąsi šnipinėti Rusijai nuteistam Algirdui Paleckiui.

„O dabar Paleckis laukia, galvoja, „nu ką, brangieji, atvažiuokit, o dabar tai parišajem, kas čia pas mus grindis ir indus plaus“, – kalbėjo Celofanas.

Anot pašnekovo, kalėjime – žmonės normalūs. A. Kandrotas iš savo patirties pataria, kad kalėjime visada reikia turėti saldumynų ir arbatos.

Apie kalėjimo etiketą, patarimus kalintiems bei realybę už grotų – laidoje „KK2“ tik per LNK.lt ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (63)

Tai vat

Landsbergį šlykštynę reiktų į kaliūzę įkišt

Pilietis

Palikit jį ramybėje. Nuteisė ir tegu atsedi savo bausmę. Kam jį garsinti?

Laukite karmos

Šlykštu matyti tokį tyčiojimąsi iš žmogaus. Dauguma lietuvių neturi nei tikėjimo nei moralės. Jiems svarbiausia užmokestis, už užmokestį jie pasiryžę apdergt bet ką, net savo motiną, svarbu gerai apmokėtų. Nelikę supratimo apie žmogiškumą, ar padorumą. Bet aš tikiu, kad karma atsigręš prieš juos, ar jų artimuosius...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS