Šeduvoje vyro sužalojimu įtariamas vyras rastas negyvas | Diena.lt

ŠEDUVOJE VYRO SUŽALOJIMU ĮTARIAMAS VYRAS RASTAS NEGYVAS

  • 0

Šeduvoje sekmadienį rastas negyvas vyras, įtariamas prieš tai peiliu sužalojęs kitą vyrą.

Kaip praneša Šiaulių apskrities policija, šeštadienį 22.50 val. gautas pranešimas, kad Šeduvoje, Kėdainių gatvėje, sužalotas žmogus.

Nuvykę nurodytu adresu policijos pareigūnai rado greitosios medicinos pagalbos ekipažą, kuris teikė medicininę pagalbą 43 metų vyrui. Jis buvo išvežtas į ligoninę, čia jam nustatytas 0,62 prom. girtumas ir diagnozuota durtinė žasto žaizda. Sužalotasis buvo netekęs daug kraujo, tad atsidūrė ligoninės reanimacijos skyriuje.

Remiantis pirminiais liudytojų parodymais, per vykusias išgertuves kilo konfliktas, kurio metu 62 metų vyras peiliu pora kartų dūrė sugėrovui. Išgertuvėse dalyvavusios moterys išsigando peiliu besišvaistančio vyro ir iš įvykio vietos pabėgo, pats įtariamasis – taip pat.

Tą vakarą, tikrinant galimas įtariamojo buvimo vietas, jo surasti pareigūnams nepavyko. Kitą rytą jis buvo rastas miręs.

Pranešimas apie Šeduvoje Vėriškių gatvėje esančio namo kieme rastą negyvą vyrą buvo gautas pusę devintos ryto.

Paaiškėjo, kad tai – policijos ieškomas 62 metų įtariamasis.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo vyro mirtį. Ant jo kūno išorinių sužalojimų nebuvo. Vyro mirties priežasčiai nustatyti pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS