Šiauliuose pasinaudojus apvogto vyro dokumentais įsigytas mobilusis telefonas ir kompiuteris | Diena.lt

ŠIAULIUOSE PASINAUDOJUS APVOGTO VYRO DOKUMENTAIS ĮSIGYTAS MOBILUSIS TELEFONAS IR KOMPIUTERIS

Šiauliuose iš vyro pagrobta piniginė su dokumentais ir pasinaudota tapatybės kortele, praneša Šiaulių apskrities policija.

Neblaivus 1987 m. gimęs vyras buvo apvogtas kovo 10 d., apie 6.00 val., P. Višinskio gatvėje, prie lošimo namų. Nepažįstamas vyriškis iš jo pagrobė piniginę, kurioje buvo apie 200 eurų, bankų mokėjimo kortelės, asmens tapatybės kortelė, vairuotojo pažymėjimas ir įvairios nuolaidų kortelės. Turtinė žala – 230 eurų.

Penktadienį, kovo 11-ąją, neteisėtai pasinaudojus pagrobta tapatybės kortele, nukentėjusiojo vardu sudaryta mobiliojo ryšio paslaugų teikimo sutartis ir išsimokėjimo pagrindu paimti mobiliojo ryšio telefonas „Apple iPhone 13 256 GB Blue“ bei nešiojamasis kompiuteris „Toshiba Satellite Pro C40 -H-10Q 14“ Celeron 5205U“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nuomonė

Nori pasirašyti kokią nors sutartį (paslaugų, pirkimo, paskolos ir pan.) – užtenka vardo, pavardės, asmens kodo ir asmens tapatybės dokumento numerio. Nori nutraukti sutartį – privalai vykti į vietą su asmens tapatybės dokumentu. Gal laikas jau įvesti tvarką. Pvz., kai kur reikalaujama atsiųsti asmens tapatybės dokumento su nuotrauka kopiją ir savo veido nuotrauką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS