Šilalės rajone prieš eismą važiavęs karys sukėlė avariją: nukentėjo vyras | Diena.lt

ŠILALĖS RAJONE PRIEŠ EISMĄ VAŽIAVĘS KARYS SUKĖLĖ AVARIJĄ: NUKENTĖJO VYRAS

Šilalės rajone per kario sukeltą avariją nukentėjo vyras.

Kaip pranešė Policijos departamentas, eismo nelaimė įvyko ketvirtadienio rytą, apie 7.56 val., kelio Šilalė-Šilutė 6-ame kilometre.

Automobilis „Hyundai Santa Fe“, vairuojamas uniformuoto (vyko į tarnybą) Lietuvos kariuomenės 25 metų kario, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Seat Tarraco“, vairuojamu 67 metų vyro.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Hyundai Santa Fe“ vairuotojas, jis paguldytas į ligoninę.

Dėl avarijos surinkta medžiaga.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

.....

Oba kiek luzgiu komentare

Ugnė

Reikia uždrausti prieš dedant straipsnius komentarus nes, žmomės rašo tuoi pat ir dar šūdus prirašo lyg, jie patys būtų labai tokie šventuoliai be kalčių jausmo kariai irgi žmonės jeigu ką... Rimtai teisingai Juste parašė pažiūrėkite pirmiausia į save jie daug geresni už prostitukas ir valkatas padofilus kur, grobe vaikus ir t.y !!!!! Gykikitės kol laikas nuo pykčio deprecijos matai atsirado rašytojei ( Debiliukai eina naaaa) išsigimeliai rašo komentarus po straipsniais ! Komenarus išjunkite nuo, debilųųų

Juste

Kiek žmonių alhoholikų mušančių žmonas vaikus smurtas - valkatos be namų vagys sukčių pilnybė bėja prostitučių Lietuvoje išgamų internetinių šeimų ardančių patys turbūt dirbate va tokius darbus, kaip stoglandys prie statybų ir t.y yra tokių kur iš viso nedirba jokio darbo ! Jums tik ikasti kitiems žodžiais bl!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS