Stambus laimikis: joniškiečio automobilyje – daugiau nei 200 elnių ir briedžių ragų | Diena.lt

STAMBUS LAIMIKIS: JONIŠKIEČIO AUTOMOBILYJE – DAUGIAU NEI 200 ELNIŲ IR BRIEDŽIŲ RAGŲ

  • 7

Netoli Lietuvos ir Latvijos sienos esančioje Žagarėje automobilį tikrinę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai jame aptiko daugiau kaip 200 elnių ir briedžių ragų. Juos gabenęs Joniškio rajono gyventojas neturėjo jokių dokumentų, liudijančių teisėtą tokio krovinio įsigijimą.

Žagarėje, Joniškio rajone, patikrinti sustabdė automobilį „Volkswagen Touran“ lietuviškais numeriais. Jį vairavo 31-erių Joniškio rajono gyventojas.

Patikros metu automobilio salone ir bagažinėje pasieniečiai aptiko 57 briedžių ir 147 elnių ragus. Mašiną vairavęs vyras neturėjo jokių krovinio įsigijimą liudijančių ar teisėtą gabenimą patvirtinančių dokumentų. Dėl prekių gabenimo be dokumentų pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

Ragai laikinai saugomi Šiaulių pasienio užkardoje ir bus perduoti muitinės ekspertams, kurie nustatys  daiktų vertę. Nuo jos dydžio priklausys ir galima sankcija. Joniškio rajono gyventojas paleistas.

GALERIJA

  • Stambus laimikis: joniškiečio automobilyje – daugiau nei 200 elnių ir briedžių ragų
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Dzz

Nuo kada rastiniams ragams, kuriuos elniai bei briedziai natūraliai meta kasmet, reikia isigijimą patvirtinančių dokumentų? Ką miške ragų ieškot negalima? Atsilupę ir tie kas nusikaltimo tame ieško ir tie kas apie tai rašo. Žiniasklaida blyn...

Gal broileris anukas meta ragus karta per savaite?

Idomu ar ir s.f. israso? Komerciniam patriotui kapeika tai rupi labiau nei tevyne

Ragai

Kam jam tie įsigijimo dokumentai, jeigu čia jo ragai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS