Stano – apie kruviną garsaus kovotojo išpuolį: čia ne šiaip žemiau vyriškumo, čia – apgailėtina | Diena.lt

STANO – APIE KRUVINĄ GARSAUS KOVOTOJO IŠPUOLĮ: ČIA NE ŠIAIP ŽEMIAU VYRIŠKUMO, ČIA – APGAILĖTINA

  • 54

Žinomas Lietuvos MMA kovotojas Vitoldas Jagėlo Naujųjų metų naktį sužalojo dvi moteris ir buvo uždarytas į areštinę. Apie kovotojo išpuolį pasisakė dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano. 

„Ir dar vienas „Kovotojas“... Neskubu teisti, nes nežinau konteksto. Bet man įdomu štai kas. Jau ne pirmą kartą profesionalūs kovotojai daužo merginas arba moteris. Spardo į veidą, išmuša dantis ir t. t. Kaip tai įmanoma??? Čia ne šiaip žemiau bet kokio vyriškumo. Tai tiesiog apgailėtina. Kokia čia psichologinė trauma?“ – klausė Stano.

Jau ne pirmą kartą profesionalūs kovotojai daužo merginas arba moteris. Spardo į veidą, išmuša dantis ir t. t.

Žinomas dainininkas stebėjosi ir pareigūnų atliekamu darbu. „Na, ir kitas klausimas – mūsų Baudžiamasis kodeksas. Smurtas prieš moterį ar vyrą su fizinės jėgos panaudojimu turi būti traktuojamas kaip sunkus nusikaltimas. O ne taip (eilinį kartą) kaip rašoma straipsnyje – sumušė tris kaimynus, už tai tik surašė protokolą ir paleido namo. Negadinsi gi žmogui naujako“, – rašė dainininkas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta nuotraukos, kaip atrodo V. Jagėlo sumuštos moterys bei aplinka, kurioje įvyko incidentas. Kito kovotojo Henriko Vikšraičio žmona Akvilė taip pat pasidalijo šiais vaizdais ir tikino, kad tokio kovotojo elgesio ji visiškai nepateisina.

„Žinau, kad gausiu pylos nuo Henriko, nuo kitų kovotojų, bet negaliu tylėti. Šį kovotoją (Vitoldą Jagėlo – red. past.) pažįstu asmeniškai. Visada atrodydavo tylus, daug nekalbantis. Bet ką jis padarė vakar naktį tai yra žemiau plintusų. Ta prasme: įsiveržt į butą, moteris mušt prie vaikų, išmušt dantį, sulaužyt nosį?! Prašau tik vieno, pačios griežčiausios bausmės, atimt visus titulus, uždraust profesionaliai sportuot visą gyvenimą“, – rašė Akvilė. Ji pridūrė, kad kovotojų bendruomenė netoleruoja tokio sportininkų elgesio ir viliasi, kad į šį atvejį dėmesį atkreips tiek policija, tiek sporto komitetas.

Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis redakcijai teigė esą nieko negirdėjo apie kovotojo naktinius veiksmus, todėl nieko negalintis komentuoti.

Prašau tik vieno, pačios griežčiausios bausmės, atimt visus titulus, uždraust profesionaliai sportuot visą gyvenimą.

Tačiau Lietuvos policijos Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis patvirtino, kad pasklidusi informacija apie tai, kad V. Jagėlo sumušė moteris, yra teisinga. Jis nurodė, kad įvykis įvyko naktį, apie 3 val. Konfliktas vyko Vilniuje, S. Neries gatvėje esančiame name.

„Moterys, po apžiūros ligoninėje, paleistos gydytis namo“, – komentavo R. Matonis.

Portalas lrt.lt pranešė, kad po šio išpuolio V. Jagėla naktį praleido areštinėje.

V. Jagėlo ne kartą jėgas išbandė KOK turnyruose ir laikomas vienu stipriausių Lietuvos ringo kovotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (54)

ziza

stano apgailetinas jegela apgailetinas veryga apgailetinas trampas apgailetinas...

Anonimas.

Eigu STANO atsidurtu šitoi setuacijoi pažiuretum kaip jis begtum palikes savo bobelka. Kodel kaltas tik sportininkas, kur tas draugas kuris užvire šita mešla. DRAUGAS slapsteisi už bobu sijonus. Sportininkas tik gine savo drauge. Bobos duros už peili i kaleima. Kad vaikai dalivavo žiauru, reikia prižiuret vaikus,o ne riangt šudinus vakarelius. Draugas be vardo pripažink kad kaltas........

ALGIS

Kuo jis garsus , aš pirmą kartą jo pavardę išgirdau , Ž- U R N A L I Ū G O S , PASAKYKIT KAIP TAS KURIS ŽEMIAU PLINTUSO , GALI BŪTI GARSUS .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS