Sulaikyti trys kapus išniekinę vyrai: aiškina ieškoję ginklų | Diena.lt

SULAIKYTI TRYS KAPUS IŠNIEKINĘ VYRAI: AIŠKINA IEŠKOJĘ GINKLŲ

  • 5

Pirmadienį apie 17 val. policijos pareigūnai vykdydami kitas priemones, Pagėgių seniūnijos teritorijoje esančiame Strepeikių kaime pastebėjo, kad senose apie 20 a. Evangelikų liuteronų kapinaitėse yra atkasti ir išniekinti du kapai. Šalia kapaviečių buvo rasti ir kaulų fragmentai. Pirminiais duomenimis kasinėta nesenai, galimai, net šiais metais.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pagėgių policijos komisariato pareigūnai aiškindamiesi aplinkybes nustatė ir sulaikė tris vyrus.

Įtariamieji yra Pagėgių gyventojai, policijai buvo žinomi.

Apklausos metu vyrai prisipažino įvykdę šią veiką, aiškindami, kad ieškojo ginklų, nes buvo girdėję apie kapuose palaidotus kareivius.

Dėl šios veikos vyrams (gim. 1985 m., 1994 m.) pareikšti įtarimai, už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų, o vyrui (gim. 1960 m.) pagal pareikštus įtarimus, gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tam urodai narkosos

Speju pats ne kitoks landzbirbini nukvakeli.dar pradek verkt kad kolukius isarde.daunas ne kitaip

Irena

Tuoj musu Lietuvelei neliks normaliu zmoniu, liks tik degradai, vandalai, zmogzudziai,prievartautojai ir taip visos padugnes, nes koks tevu auklejimas tokie vaikai isauga obolys nuo obels netoli nurieda, anarchika o dar likusiems normaliems zmonems linkiu kantrybes ir istvermes

Anonimas

Sodinti debilus be gailescio ir kuo greiciau. Ims guma tempti iskrypeliai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS