Susižalojusį mažametį į ligoninę lydėjo kone mirtino girtumo motina | Diena.lt

SUSIŽALOJUSĮ MAŽAMETĮ Į LIGONINĘ LYDĖJO KONE MIRTINO GIRTUMO MOTINA

  • 4

Kol motina bute šventė draugės gimtadienį, trys mažamečiai jos vaikai žaidė kieme. Vienas iš jų netrukus grįžo sužalota galva. Į ligoninę jis nuvežtas tik po kurio laiko, lydint neblaiviai motinai.

„Vaikas nukrito nuo supynių – galvytė ant akmens, ir viskas“, – sakė mažamečio motina, kalbinama LNK žinių žurnalistų.

Apie 17 val. grįžęs mažametis skųstis galvos skausmu esą pradėjo tik naktį – apie 2 val. Tada medikų brigada vaiką, lydimą neblaivios motinos, išvežė į ligoninę, nes, kaip teigiama, kitų blaivių suaugusiųjų namie nebuvo.

Gydymo įstaigoje jai nustatytas beveik pusketvirtos promilės girtumas, todėl moteris buvo išsiųsta namo išsiblaivyti, o mažametis liko medikų rankose vienas, nors susiuvę žaizdą gydytojai ir galėjo atiduoti mažąjį pacientą motinai.

„Būna, kad atlydi ir su „kvapu“, bet, kad tiek daug būtų įpūtę į alkotesterį, tai reta“, – LNK žinioms sakė Vaikų chirurgas Gytis Prieskienis.

„Aš tik su drauge sidro atsigėriau. Pati nustebau, kad tiek buvo – 3,70 promilės. Bet tiek tikrai nebuvo, netikiu, nes po to po valandos patikrino – 3,40 promilės“, – įsitikinusi mažamečio motina.

Nors kitą dieną vaikas buvo atiduotas moteriai, o jos girtumo pakartotinai tikrinti nereikėjo, nes ši išsiblaivė, įvykiu domisi pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nekenciu mediku

Sundaktariai jau net su sugedusiu alkotesteriu zmonems gyvenimus gadina.

muxamedas

ka moterys sventos turi buti ? o vyrai gere vyrai gers o musu pavyzdys uzkreciamas NIEKO CIA BAISAUS NEMATAU

Idomu...

O ka vaiku teisiu speces veikia,ramiai miega??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS