Teismas rašo nuosprendį seksualiniu priekabiavimu kaltinamam K. Pūkui | Diena.lt

TEISMAS RAŠO NUOSPRENDĮ SEKSUALINIU PRIEKABIAVIMU KALTINAMAM K. PŪKUI

Vilniaus apygardos teismas baigė nagrinėti seksualiniu priekabiavimu kaltinamo buvusio Seimo nario Kęstučio Pūko bylą ir rašo jam nuosprendį.

Vilniaus apylinkės prokuratūros prokurorė Agnė Stankevičiūtė BNS sakė, kad ji teismo prašė pripažinti buvusį politiką kaltu dėl baudžiamojo nusižengimo ir skirti jam 1800 eurų baudą.

„Mes dėl bausmės pozicijos neišsakėm, tų nukentėjusiųjų, kurios pareiškė civilinius ieškinius, prašėm tenkinti“, – BNS sakė kelioms nukentėjusioms atstovaujantis advokatas Karolis Rugys.

Trijų teisėjų kolegija nuosprendį turėtų skelbti kovo 1 dieną.

K. Pūkas davė parodymus teismui, tačiau kaltės nepripažino. Jam mestus kaltinimus jis vadino pasakomis.

Nuo pernai vasaros vykusiuose posėdžiuose teismas apklausė nukentėjusiąsias, liudytojus.

Byla nagrinėta neviešai.

Ikiteisminis tyrimas dėl seksualinio priekabiavimo pradėtas 2017 metų kovo mėnesį. Jį atliekant nustatyta, kad būdamas Seimo nariu K. Pūkas kelis mėnesius galėjo priekabiauti prie pagal tarnybą ar kitaip priklausomų asmenų.

K. Pūkas iš Seimo atsistatydino 2018 metų sausį prieš pat balsavimą dėl jo mandato panaikinimo. Konstitucinis Teismas paskelbė, kad jis pažeidė Konstituciją priekabiaudamas prie padėjėjų ir jomis pretendavusių tapti merginų.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

NA NA

Pūkas buvo išrinktas į seimą , Lietuvos žmonių , matomai per prastas pritapti prie landsberginų gaujos , trukdė jo pastovios pastabos ir gebėjimas sakyti Tiesą , apie korumpuotuosius valdininkus , žinant jo silpnybę buvo pasinaudota provokacijomis , ----------ne pirmas išmestas iš seimo už nieką ir ne pirmas toks, kaip landsberginų gaujos narys Majauskas , prieš kurį ne visos moksleivės išdrįso liudyti apie jo fizinius ištvirkavimus ,bei moksleivių girdymą baruose ,buvo paliktas seime ,kaip didvyris , nes priklauso landsberginių nepakaltinamų gaujai ,kurie lobsta ir gali tvirkinti moksleivius ,,,,,,sėkmės žmonės, ateina rinkimai ,neprileiskit į seimą ir į savivaldybes vėl landsbergio gaujos narių ,,,

kur det

o anukelio draugelis majauskas ciupines panas uz papu savuose namuose matyt nekaltas bet zmona galvoja kitaip nei anukelis

zenonas priekuliškis

Lietuvoje yra teisėjų kurie(ios) turėtų sėdėti kaltinamųjų suole, o dabar dar tebeteisia kitus. Mano tel. 8 662 33770.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS