Teismui perduodama apiplėšimo Radviliškio degalinėje byla | Diena.lt

TEISMUI PERDUODAMA APIPLĖŠIMO RADVILIŠKIO DEGALINĖJE BYLA

  • 0

Teismui perduota trijų vaikinų, kaltinamų degalinės plėšimu, byla.

Vagyste, neteisėtu disponavimu nešaunamuoju ginklu ir plėšimu kaltinamas  21 metų Kelmės rajono gyventojas, pripažintas recidyvistu, 19-metis Radviliškio rajono gyventojas ir 18-metis radviliškietis, trečiadienį pranešė prokuratūra.

Bylos duomenimis, pinigų norėję prasimanyti įtariamieji balandžio 3 dieną iš ūkio Radviliškio rajone pavogė pneumatinį šautuvą, o tada Kelmės rajono gyventojas, iš kelnių pasidaręs kaukę, užsimovė odines pirštines ir su šiuo šautuvu bandė apvogti degalinę.

Plėšikas operatorės reikalavo pinigų, tačiau jai pasakius, jog pinigų neturi, pareikalavo ir pagrobė aštuonis pakelius cigarečių.

Po pranešimo policijos pareigūnai pradėjo įtariamojo paiešką. Važiuodami gatve, jie pamatė iš sodų teritorijos išeinantį vyrą su maišeliu rankoje, o jame rasti minėti cigarečių pakeliai.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad kelmiškis diena anksčiau atvyko susitikti su dviem pažįstamais. Norėdami prasimanyti pinigų, jie iš pradžių nusprendė apvogti lombardą.

Kaltinamieji nusitaikė į kelių šimtų eurų vertės telefoną, tačiau jo pavogti nepavyko, nes lombardo darbuotoja spėjo užblokuoti parduotuvės duris.

Mašinoje laukę bendrininkai paspruko, o telefoną bandžiusiam pagrobti kelmiškiui buvo iškviesta policija. Vis dėlto jis buvo paleistas, nes lombardo savininkas jam pretenzijų neturėjo.

Tada trys vaikinai patraukė į Radviliškį, nusprendę, kad reikia apvogti degalinę ir taip gauti pinigų.

Visi trys kaltinamieji savo kaltę pripažįsta, jiems gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS