Tragišką avariją Marijampolėje sukėlusio kario byla perduota teismui | Diena.lt

TRAGIŠKĄ AVARIJĄ MARIJAMPOLĖJE SUKĖLUSIO KARIO BYLA PERDUOTA TEISMUI

  • 5

Marijampolės apylinkės eismui perduota pirmąją metų dieną tris žmones pražudžiusio marijampoliečio byla, penktadienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Avarijos kaltininkas – 29-erių metų karys Alvaras Lankelaitis – kaltinamas tuo, kad būdamas neblaivus sukėlė avariją, kurios metu žuvo trys žmonės, taip pat palikimu be pagalbos, kai gresia pavojus žmogaus gyvybei.

Jam gresia kalėjimas nuo trejų iki dešimties metų.

Tragiška avarija įvyko šių metų sausio pirmąją, susidūrus „Audi A4“ ir „VW Golf“ automobiliams.

Avarijos metu žuvo „VW Golf“ važiavę sutuoktiniai ir jų šešiolikmetis sūnus, du vaikai buvo sužaloti.

„Audi A4“ automobilį vairavęs A. Lankelaitis buvo neblaivus – jam nustatytas 1,71 promilės girtumas, taip pat nustatyta, kad vyras automobiliu smarkiai viršijo greitį – atkarpoje, kurioje leidžiamas 50 km/val. greitis, jis lėkė dvigubai didesniu greičiu.

Po eismo įvykio kaltininkas nepranešė apie nelaimę policijai ir palikęs savo transporto priemonę iš įvykio vietos pasišalino.

GALERIJA

  • Tragišką avariją Marijampolėje sukėlusio kario byla perduota teismui
  • Tragišką avariją Marijampolėje sukėlusio kario byla perduota teismui
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kopustas.

Nu nieko sau.., uz gava tik vieneri metai nelaisves.., o cia buvo trys zmones tai 3 metai ... GERI ISTATYMAI!!! Tuoj uz zmogzudyste nieko negausite.....URA!!!!

Kęstas

Primityvi ir vemti verčianti militaristinė propaganda neseniai pasirodė Kauno dienoje. Jei tai būtų privataus verslo reklama, tai tas verslas bankrutuotų. Amerikiečių, vokiečių ir kitų didingų tautų vyrai kuria didžiausius pasaulio verslus, užkariauja kosmosą, kuria dirbtinį intelektą visai be jokių šauktinių. O pas mus - nuobodu, zirzena musės, miškas ūkanoja... Ir garsiai skamba Stalino laikų militaristinė propaganda. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kimberly Seeger

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau prAejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS