Ukrainiečiai į Lietuvą važiavo neseniai Vokietijoje pavogtu naujutėliu automobiliu? | Diena.lt

UKRAINIEČIAI Į LIETUVĄ VAŽIAVO NESENIAI VOKIETIJOJE PAVOGTU NAUJUTĖLIU AUTOMOBILIU?

  • 3

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė 2019 metų laidos automobilį „Audi A7 Sportback“, kuris, įtariama, buvo pavogtas Vokietijoje. Jo paieška jau buvo paskelbta tą pačią dieną. Automobiliu vykęs ukrainietis turėjo, įtariama, suklastotą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Pirmadienio pavakarę VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai-Lazdijai, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį automobilį „Audi A7 Sportback“ vokiškais numeriais. Jį vairavo 37-erių Ukrainos pilietis. Kartu vyko 29-erių jo tautietis.

Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad šių metų laidos „Audi A7 Sportback“, įtariama, yra vogtas. Jo paiešką tą pačią dieną buvo paskelbusi Vokietija.

Pagal pranešimą, abu ukrainiečiai buvo sulaikyti ir pristatyti į Kalvarijos užkardą. Čia paaiškėjo, kad keleivis turėjo, įtariama, suklastotą Ukrainos vairuotojo pažymėjimą.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo bei dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už pirmą nusikaltimą numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 4 metų. Už antrą nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Ukrainiečius pasieniečiai uždarė į areštinę. „Audi A7 Sportback“ saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.

GALERIJA

  • Ukrainiečiai į Lietuvą važiavo neseniai Vokietijoje pavogtu naujutėliu automobiliu?
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Čiubaka

Deportuoti, be teisės įvažiuoti į ES

nordland

visus juodus darbus, is lietuviu, perima ukrainieciai.

Hans

Vis įtariama..įtariama.......juk aiškiai...parašyta..kad vogtas Vokietijoj.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS