Utenoje supleškėjo trys BMW automobiliai: prašo pagalbos ieškant padegėjų | Diena.lt

UTENOJE SUPLEŠKĖJO TRYS BMW AUTOMOBILIAI: PRAŠO PAGALBOS IEŠKANT PADEGĖJŲ

  • 1

Utenoje ketvirtadienio naktį užsiliepsnojo trys BMW automobiliai, įtariamas padegimas.

Kaip pranešė vietos policija, J. Basanavičiaus gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, įtariama, padegti 22 metų vyrui priklausantys trys automobiliai.

Apdegė „BMW 730“, „BMW 540“ ir „BMW 320“.

Padaryta žala nustatinėjama, policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Socialiniame tinkle „Facebook“ ketvirtadienio rytą paplito įrašas, kuriame prašoma padėti surasti asmenis, galimai įvykdžiusius šį nusikaltimą. „Vakar ramiai užmigę, nė negalvojom, kad naktį patirsim tokį košmarą... Šią naktį, apie 3 val. Utenoje, „Lidl“ aikštelėje, sudeginti du BMW automobiliai ir apgadintas dar vienas. Nesuprantama, kaip žmonės taip gali pasielgti... Juk pinigai neateina iš oro, kaip išėjo šią naktį... Dar iki šiol per kūną eina šiurpai ir nesitiki,kad tai tikra... Taip negali tęstis, dalinkimės, ieškokim kaltų, kad tai nesikartotų“, – pagalbos prašymu dalijosi mergina, su kuria galima susisiekti socialiniame tinkle.

GALERIJA

  • Utenoje supleškėjo trys BMW automobiliai: prašo pagalbos ieškant padegėjų
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Och gudruolis

Savo gremėzdus visus tris susistates Lidl aikštelėj kad jam saugiau būtu. Ne velnia, atėjo laikas naikit visas BMW iš parduotuvių aikštelių. Labai gerai padarė tas žmogus, kad uždegė, tai žinos kur statyt mašinas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS