Už nelegalių rūkalų turėjimą Pakruojo gyventojai mokės baudas | Diena.lt

UŽ NELEGALIŲ RŪKALŲ TURĖJIMĄ PAKRUOJO GYVENTOJAI MOKĖS BAUDAS

  • 2

Pakruojo rajone Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) patruliai sulaikė kontrabandines cigaretes turguje įsigijusį vyrą. Dar vieno gyventojo namuose kratos metu taip pat rasta nelegalių rūkalų.

Spalio 10 d. vakare, Pakruojo rajone, netoli Plukių kaimo, patruliai sustabdė automobilį „VW TRANSPORTER“. Įvairiose automobilio salono vietose – po sėdyne, ant grindų – rasta 80 pakelių kontrabandinių cigarečių „FEST“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Apklausus automobilio keleivį šis prisipažino, kad kontrabandinės cigaretės priklauso jam. Pastarąsias vyras tą pačią dieną nusipirko Šiaulių turguje iš nepažįstamojo.

Kontrabandinių cigarečių savininkui surašytas protokolas. Už pažeidimą gresia bauda nuo 289 iki 1448 eurų su tabako gaminių konfiskavimu.

Praėjusią savaitę pareigūnai, vykdydami ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto vagystės, atliko kratą Pakruojo rajono Plaučiškių kaimo gyventojo gyvenamosiose ir pagalbinėse patalpose. Kratos metu rasti ir paimti devyni cigarečių pakeliai „FEST“, du cigarečių pakeliai „Minsk Supers lims“ ir devyni cigarečių pakeliai „Winston Blue“ su Baltarusijos Respublikos akcizų ženklais.

Plaučiškiečiui gresia bauda nuo 28 iki 86 eurų su tabako gaminių konfiskavimu.

Policijos pareigūnai ragina gyventojus netoleruoti daromų teisės pažeidimų. Turinčius informacijos apie cigarečių, alkoholio ar kitą nelegalią prekybą, taip pat kitus teisės pažeidimus, pareigūnai prašo pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Šiaulių apskrities policijos anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 41) 397 397.

GALERIJA

  • Už nelegalių rūkalų turėjimą Pakruojo gyventojai mokės baudas
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

DJ

Į Belarurišką, Rurišką surogatines sigarėtes, chronelinį jie naudoja formaldeihidus kurie yra žaurus kancėrogenai !.

DJ

Nelegalus rūkalai yra kartu ir surogatai kaip ir nelegalus chronelinis !. Belarusijos ir Rusijos režimas įdeda į sigarėtes papildomai kancerogenų, kad Lietuviai greičiau numirtu ir išnyktų nes jie nori Lietuvius pakeisti savo kacapais, tokiu būdu vėl valdyti Lietuvą !. Norite anksčiau laiko atmesti kanopas ?vartokite kuo daugiau visokius surogatus !.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS