Vilkaviškio rajone siautė vagys: iš kelių namų pavogė dešimtis tūkstančių eurų | Diena.lt

VILKAVIŠKIO RAJONE SIAUTĖ VAGYS: IŠ KELIŲ NAMŲ PAVOGĖ DEŠIMTIS TŪKSTANČIŲ EURŲ

  • 2

Sekmadienį Vilkaviškio rajone iš dviejų namų pavogta keliasdešimt tūkstančių eurų.

Policijos departamento duomenimis, apie 3.30 val. iš Matlaukio kame esančio namo pavogta apie 10 tūkst. eurų ir juvelyriniai dirbiniai.

Tą pačią naktį apie 1.10 val. Kybartų miestelyje iš namo pavogta apie 25 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Da

vienas kelias reiktu ivesti tvarka tik kertant tas rankas tiems išsigymeliams, o tada ir kitas pamanytu baisu juk busiu vagis be ranku, ir tikrai nereiks vagiu juk seniau net po karo žmonės duris paremdavo su šluota, ir atėjas svečias matydavo kad name nieko nėra , atėidavo vėliau, o mes dabar negalime atsigynti nuo vagiu chuliganu, sodinti ant briaunos smailiu galu nuogu užpakaliu ant briaunos tada matytu kiti ir išsivalytume nuo vagiu žuliku bestiju, parodos juk dirbti nenori o tik duo maiša pinigo,ant sykio, gėda tarpe mūsų užaugintu juk dabasrtiniu metu prie laisvos lietuvos , pagadino bet ne sukurė nieko gero, tinginiu armija dirbti nenosri o tik iš lietuvos bėgti, o ten vogti, o mergos kuku ku ku, gegutėmis laksto skraido, lenvo pinigo šokėjos,

Zita

Baikite jus su tais metodais.Nespeja sukčiai tarp bitkonu ir nuosavu vagiu turteti ne 300 bet is karto visa palikima susišlave vietoj geru pinigu nieko nepakeite va blokuokite tuos prostitučiu reklamas nuogom subinem is Lektuvo islipusios .dziugauja .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS