Trikojo užfiksuotas pažeidėjas įsiuto: išplūdo pareigūnę ir pagrasino susidoroti | Diena.lt

TRIKOJO UŽFIKSUOTAS PAŽEIDĖJAS ĮSIUTO: IŠPLŪDO PAREIGŪNĘ IR PAGRASINO SUSIDOROTI

  • 10

Trikoju greičio matuokliu viršijant greitį užfiksuotas asmuo grasino policijos pareigūnei.

2020 m. sausio 18 d. asmuo, nepatenkintas tuo, kad greičio matuokliu trikoju buvo užfiksuotas jo viršytas greitis, priėjęs prie Marijampolės apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnės, panaudodamas psichinę prievartą, grasindamas su ja susidoroti, reikalavo patraukti prietaisą matuojantį greitį.

Marijampolės apylinkės teismas dėl anksčiau minėto įvykio, pripažino asmenį kaltu padarius nusikalstamą veiką, už grasinimą valstybės tarnautojui vyrui buvo skirta 3500 eurų bauda. Taip pat į bausmę įskaitė laikinajame sulaikyme išbūtą vieną parą, dėl ko bausmę sumažino iki 3400 eurų. 

„Policijos pareigūnus sąžiningai vykdančius savo pareigas gina įstatymai. Jų apsaugą Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate įgyvendina Imuniteto ir vidaus tyrimų skyrius. Į bet kokį mėginimą nusikalstamai paveikti policijos pareigūnus, kiekvienu atveju bus reaguojama nedelsiant ir principingai“, – rašoma policijos pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

waze

WAZE.....naudokites

To skambinu ir lekiu

Kauno kelių vištgaidžiai protu nepasižymėjo niekada,kaip ir skandalingasis meras

JAV exsrezidentas

Kas cia per policija Lietuvoje ,jeigu gali kazkoks mirozas jai grasinti! ? Amerike tokius issigimelius policininkai nushauna ,kaip shunis!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS