Žmoną skęstančioje mašinoje mirti palikusį vyrą leista suimti trims mėnesiams | Diena.lt

ŽMONĄ SKĘSTANČIOJE MAŠINOJE MIRTI PALIKUSĮ VYRĄ LEISTA SUIMTI TRIMS MĖNESIAMS

Šiaulių teismas trečiadienį trims mėnesiams leido suimti Dainių Antanaitį. Įtariama, kad jo vairuojamas automobilis įlėkė į tvenkinį ir žuvo kartu važiavusi moteris.

„Teismas mano, kad įtariamasis gali slėptis, nes pabėgo po autoįvykio, slėpėsi nuo policijos, gali paveikti liudytojus, trukdyti procesui“, – BNS sakė teismo atstovė Nijolė Damulė.

Antradienį Šiaulių rajone esančio Juozapavos kaimo tvenkinyje automobilyje rasta negyva moteris, įtariama, kad ją likimo valiai paliko kartu su ja automobiliu vykę sugėrovai. D. Antanatis yra žuvusiosios buvęs sutuoktinis.

Policijos duomenimis, apie nuskendusią motiną iš namo grįžusio peršlapusio tėvo išgirdo dukra ir antradienį apie tai papasakojo socialinei darbuotojai. Mokykla kreipėsi į policiją.

9.44 val. gavę pranešimą apie tvenkinyje esantį automobilį, atvykę ugniagesiai narai su traktoriaus pagalba jį ištraukė. Viduje rasta mirusi 38 metų moteris.

Policijos duomenimis, nelaimė įvyko pirmadienio vakarą vairuotojui nesuvaldžius automobilio: šis nuvažiavo nuo kelio ir paniro į tvenkinį.

„Renault Laguna“ važiavo keturi žmonės: trys vyrai iš automobilio išsikapstė, o moteris nuskendo.

Pirminiais duomenimis, kompanija pirmadienį gėrė Šiauliuose, po to važiuodami taip pat vartojo alkoholinius gėrimus. Tyrimo metu paaiškėjo, kad nelaimė įvyko pirmadienį vakare apie 23 val.

Nuskendusį automobilį vairavo 36 metų nuskendusios moters buvęs sutuoktinis D. Antanaitis. Namuose vyras nerastas. Po intensyvių paieškų Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai antradienio popietę jį surado besislapstantį po lova pas nuskendusios moters artimuosius. Jam nustatytas 1,54 prom. girtumas.

Vyras uždarytas į areštinę. Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo, sukėlusio eismo įvykį, dėl kurio žuvo žmogus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nezinomas

Jie keturiese vaziavo ir visi girti.nesuprantu turejo drauge vazinejos su buvusia zmona.jug jo ta buvusi nekokios reputacijos normalios nevazineja.ji komoj turejo but tai nelabai ka ie pajaute.paliko vaikus vienus ir dave gastroliu.cia buvo zinoma seimynele ojojoj

Jurgita

Jam didziausia atsakomybę nes buvusi jo žmona...o kaip kiti du??kodėl jie neistrauke,nepranešė,sedo kartu važiuoti,mes gerem buvo linksma..o kai nelaimę tai atsako aišku vienas..linkėjimai giminaičiams kurie kerta keptas bulves su vištiena,uzdigerdami skanių komponu,bet nei vienas nepuolė domėtis kaip jo vaikai...tėvas uždarytas,motina negyva...skanaus giminaiciai

Anonimas

Stai kaip .Kaimas gere ir gers.Miestas prokurorai gere ir gers.Tik pinigai kai kuriu nuplaukia i kontrabandininku kisenes arba i Latvija.Stai ko is sugerovu gali tiketis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS