Kaip moteriai atpažinti jai skirtą vyrą? | Diena.lt

KAIP MOTERIAI ATPAŽINTI JAI SKIRTĄ VYRĄ?

 

Susipažinusi su vyru moteris svarsto: ar nesuklydo, ar iš tikrųjų tai tas, kuris jai reikalingas. Jei norite išsklaidyti abejones, atlikite savotišką testą.

Jei iš čia pateiktų dešimties punktų, moteriai tinka devyni, ji gali būti užtikrinta: tas vyras - skirtas jai!

1. Abu juokiasi iš vieno ir to paties

Humoro jausmas – viena labiausiai traukianti žmogaus savybė. Ir jei vyras su moterimi juokiasi iš vieno ir to paties dalyko, vadinasi, jie – skirti vienas kitam. Ir nesvarbu, kad tie pokštai kitų nepralinksmina.

2. Abu iš gyvenimo laukia to paties

Jei moteris svajoja apie šeimą, o jis pageidauja daugiau keliauti, tai tokiai porai nepakeliui. Nepaisant to, kad šeiminis gyvenimas – tai nuolatinių kompromisų ieškojimas, tačiau reikėtų vieno ir to paties norėti iš gyvenimo ir kartu siekti to tikslo.

3. Jam patinka, kai moteris nesidažo

Moteris gali suabejoti vyro nuoširdumu, kai šis tikina, kad labiausiai jam patinka moterys be makiažo ir apsirengusios kasdieniais rūbeliais. Tačiau apgauti gali žodžiai, bet intonacija – niekada. Ir jei mylimas vyras ryte vos prabudusiai moteriai sako, kad ji – pati gražiausia ir geidžiamiausia, vertėtų tikėti. Kitaip tariant, jis iš tikrųjų myli ją, ar ne jos aprėdus, kosmetiką ir šukuoseną.

4. Mato jo trūkumus, bet vis tiek myli

Nereikėtų tikėtis, kad jai patinkantis vyras – tobulybės įsikūnijimas, nes tobulų žmonių nebūna. Ir jei moteriai priimtinos vyro silpnybės, supranta, kad jo trūkumai – tai jo paties dalis, vadinasi, ji mylės vyrą  ne tik su visais jo pranašumais, bet ir ydomis.

5. Jis visur ir visada palaiko moterį

Nesvarbu, ar moteris ieško naujo darbo, ar nori vakarą praleisti  su draugėmis, vyras turi ją palaikyti. Net jei ir nelabai patinka moters sprendimai, tačiau jis neturėtų trukdyti juos įgyvendinti. O jei vis dėlto tą kartą moteris nusilestų, jis bus pirmasis, kuris kitą kartą išties ranką.

6. Turėtų visiškai pasitikėti juo

Jei nuo ankstesnių santykių liko kartėlis, tai, suprantama, naujuose – gali lydėti atsargumo šešėlis. Tačiau pasitikėjimas – vienas svarbiausių dalykų tarpusavio santykiuose. Vyras turėtų įtikinti moterį, kad jis visada  laikosi duoto žodžio ir ją gerbia. Todėl, gal ir ne šimtu procentų, bet 99,5 proc. garantuotai, kad jis – vertas pasitikėjimo.

7. Jis patinka draugams ir tėvams

Aišku, ne taip svarbu, ką apie jį galvoja kiti žmonės. Bet vis dėlto norisi, kad jie „palaimintų“ jos pasirinkimą. Ir jei vyras sugeba atkreipti moters draugų, bičiulių dėmesį bei patikti tėvams, vadinasi, jis – jai skirtas vyras.

8. Kiekvieną rytą ji jaučiasi laiminga

Kai moteris prabunda greta mylimo žmogaus, ji jaučiasi laiminga, kad tas žmogus atsirado jos gyvenime ir kad bus visada.

9. Ji nebekreipia dėmesio į kitus patrauklius vyrus

Aplink daugybė simpatiškų ir patrauklių vyrų, tačiau moteris vis rečiau atkreipia į juos savo dėmesį. Todėl labai pravartu susimąstyti: ar seniai užkliuvo jos žvigsnis už to, dėl kurio apmirė širdis? Greičiausiai jis dabar greta jos.

10. Ji pati viską supranta

Žinia, kad nebūna konkretaus rodiklio, nurodančio, kad tai - JIS. Dažna moteris puikiai tai jaučia. Užtat, kai jos gyvenimas tampa pakylėtas, džiaugsmingas, kai kiekvieną dieną galvoja tik apie jį, šypsosi, tada ji supranta, kad tai jos gyvenimo vyras.

 

Gairės: moterys, top 10
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS