S.Skvernelis: „Sušikta policija!“. Kas jį išprovokavo? | Diena.lt

S.SKVERNELIS: „SUŠIKTA POLICIJA!“. KAS JĮ IŠPROVOKAVO?

Kiek uniformų turi turėti ir kiek uždirbti policininkas, kad būtų išsaugota keturių vaikų motinos gyvybė Klaipėdos rajone?  Kodėl policija neužkirto kelio dvigubai žmogžudystei Kudirkos Naumiestyje?

LNK laidoje „Diagnozė: valdžia“ į šiuos klausimus atsakys generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ vicepirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

Ar Kudirkos Naumiesčio gyventojui Kęstučiui Gudelevičiui pavyks įkalbėti  policijos vadovą atsiųsti į miestelį dirbti bent vieną policininką?

„Tvarkiečiai“ po tragiškų įvykių Gargžduose ir Kudirkos Naumiestyje pradėjo klibinti generalinio komisaro kėdę. Kodėl daromas spaudimas generaliniam  komisarui? Kokių bylų policijai įsakyta netirti?

Savo pareiškimais policijos vadovybę dažnai erzinantis Seimo narys Naglis Puteikis tiesiai klaus, kodėl generalinis komisaras dangsto pareigūnus sadistus. „Jūs įžeidinėjate ne tik mane, bet ir visą policiją.  Tai tas pat kaip sakyti – sušikta policija“, - emocijų neslėpė S.Skvernelis.

Laidoje taip pat dalyvauja buvęs vidaus reikalų ministras A.Melianas, buvęs Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas A.Sadeckas, kontrabandos šešėlio niekaip neatsikratantis R.Pakso pavaduotojas, Seimo narys K.Komskis.

Kas iš tiesų nori generalinio policijos komisaro Sauliaus Skvernelio galvos? Kurie parlamentarai galbūt dirba šešėliniam pasauliui? Kas generalinį komisarą sieja su kontrabandinėmis cigaretėmis?

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

piliete

ne komisaras dangsto sadistus TOKS ISTATYMAS pasirodo-ISTATYMAS-JEI PRIES JUS KELIA RANKA SMURTAUJA-tylekit-iseikit-issikelkitNET IS SAVO BUSTO-jei salia atsikele asocialus asmenys jie TURI TEISE SIAUTETI-O JUS I RAMYBE NETURITE TEISIU' JIE GALI IZEIDINETI-JUS-NEDUOK DIE PASIPRIESINSIT-,CHULIGANIZMA PRIPAISYS,KAD GYNET SAVO GARBE BUTA GYVENIMA ir teismai dar bauda duos-GALBUT O KAD LESU TRUKSTA-KIEK,MINIMUMU,,DIRBA-IR KOKYBES REIKALAUJA-o cia POLICIJA-IR TOKIE ISTATYMAI,,NULEISTI,,KAD JIE nieko negali padaryt-TAI GAL JU NEREIKIA--patys linco teisma surengsim-o ka siulot-KENTET NUO AGRESYVIU ALKOHOLIKU-AR NARKOMANU--JUSU PASIULYMAS?

na

gal tokiam aukstam pareigunui nereiktu naudoti tokiu zodziu, issireiksti galima ir kitaip. Kaip pasiklausai, tai s..das neisseina is musu kalbos nei per tv, nei apskritai be jo neapsieinama

jo

komskis prie kontrabandos " nė prie Ko"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS