Giedrė pati užprogramavo savo laimėjimą „X Faktoriuje“? | Diena.lt

GIEDRĖ PATI UŽPROGRAMAVO SAVO LAIMĖJIMĄ „X FAKTORIUJE“?

„Noriu visiems garsiai pasakyti – svajonės pildosi! Reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti“, – gerai žinomais žodžiais naują dieną jau kaip TV3 televizijos grandiozinio muzikinio projekto „X Faktorius“ lyderė pradeda panevėžietė Giedrė Vokietytė.

Preliminariais tyrimų bendrovės TNS LT duomenimis, vakar „X Faktoriaus“ superfinalą rinkosi 26 proc. TV žiūrovų, artimiausio konkurento tuo metu rodytą programą – 12,9 proc. Atotrūkis 15–49 metų amžiaus auditorijoje dar didesnis: „X Faktorių“ rinkosi 38,3 proc. TV žiūrovų, artimiausio konkurento rodytą programą – vos 8,8 proc.

Tuos vienerius metus, kai tęsėsi „X Faktorius“, kuklumu žavėjusi Giedrė šiandien drįsta pasigirti už tą milžinišką darbą. Darbą, kurį nudirbo nuo pat „X Faktoriaus“ atrankų pradžios, kai teisėjų ketvertuko – Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Prūsaičio, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Vytauto Šapranausko – buvo sutikta dar kaip niekam nežinoma mergina iš Panevėžio iki vakar, kai tapo pirmojo „X Faktoriaus“ Lietuvoje nugalėtoja, pavergusi tūkstančius gerbėjų.

„Gal ir nekuklu sakyti, bet pasakysiu – aš didžiuojuosi savimi! Didžiuojuosi, kad tai padariau, kad laimėjau!“ – džiaugsmo ir pasididžiavimo savimi neslepia raudonplaukė, savo natūralumu, paprastumu ir charizma nuo pat pradžių iki pabaigos žavėjusi teisėjus ir TV3 žiūrovus.

Atėjusi į „X Faktoriaus“ atrankas Giedrė kone pati išpranašavo savo ateitį ir laimėjimą projekte. „Moters 23-iojoje chromosomoje yra du X, o vyrų – X ir Y. Taigi aš ir turiu tą X, dėl to aš ir čia“, – pusiau juokais, pusiau rimtai dar pernai pavasarį kalbėjo Giedrė, tuo metu nė nenumanydama, kad tą jos turimą X, arba kitaip – „x faktorių“, įvertins teisėjai ir daugiau nei 36 tūkst. projekto finalo balsuotojų TV3 žiūrovų.

Šįryt prabudus „X Faktoriaus“ laimėtoja prisipažįsta širdyje jaučianti nerimą. „Vakar visa širdimi džiaugiausi savo pergale ir sėkminga projekto pabaiga, o šiandien jau suprantu, kad tai buvo visa ko pradžia. Šiandien prasidės tikroji ir labai intensyvi muzikinė veikla“, – apie laimėtus prizus – kontraktą su viena didžiausių leidybinių kompanijų pasaulyje „Sony Music“, 50 tūkst. litų ir TV3 reklaminį paketą – kalba Giedrė.

Gamtos vaiko ir keliautojos dvasią turinti mergina vis dėlto pirmiausia svajoja pakeliauti ir bent trumpai atsikvėpti nuo ilgo muzikinio maratono. „Kelionės visada buvo mano aistra – kìtos kultūros, kitokia gamta mane viliote vilioja. Tikiuosi, galėsiu sau leisti bent trumpam ištrūkti“, – paklausta, kur panaudos laimėtą piniginį prizą, sako Giedrė.

Vakar vykusiame pirmajame lietuviškame „X Faktoriaus“ superfinale pirmą vietą užėmė S. Urbonavičiaus-Samo auklėtinė Giedrė, antrąją – S. Prūsaičio repo grupė RSP, trečiąją – R. Ščiogolevaitės mokinė Aleksandra Metalnikova.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS