Griaunama priklausomybės ligų stigma: kviečia dalyvauti fotografijų konkurse | Diena.lt

GRIAUNAMA PRIKLAUSOMYBĖS LIGŲ STIGMA: KVIEČIA DALYVAUTI FOTOGRAFIJŲ KONKURSE

  • 0

Aktyvus laisvalaikis, buvimas su žmonėmis, pagalba kitam – šie dalykai padeda pažinti ir kurti save, o tai itin svarbu sveikstant nuo priklausomybės.

Artėjant Tarptautinei fotografijos dienai, Respublikinis priklausomybės ligų centras kviečia gydymą baigusius ar jį dar tęsiančius žmones dalyvauti fotografijų konkurse „Mano laikas“.

Nuotraukos – tai jūsų laimės akimirkos, įgyvendinant bet kokią mylimą veiklą, nuo darbovietės iki sodininkystės, rankdarbių ar pilietinio aktyvizmo, savanorystės ar meno dirbinių. RPLC kviečia įamžinti atsiminimus ir įkvėpti tuos, kurie dar nesiryžta sveikti ir keisti gyvenimo. Jei turite daugiau laiko, galite užpildyti ir prie nuotraukos pridėti trumpą klausimyną.

Fotografijas galima siųsti iki rugpjūčio 5 d. el. paštu foto.konkursas@rplc.lt. Konkurso nugalėtojai bus skelbiami ir apdovanojami rugpjūčio 19 d.

Fotografijos bus skelbiamos RPLC socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, balsuoti už labiausiai patikusias nuotraukas galės feisbuko lankytojai, o fotografijas vertins ir komisija. Daugiau apie konkurso taisykles skaitykite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS