Legendinio „Baro“ berniukai: greitesnis ir gražesnis | Diena.lt

LEGENDINIO "BARO" BERNIUKAI: GREITESNIS IR GRAŽESNIS

Ar tai jūs?! Taip, tai mes! Ar galima paliesti? Geriau paragaukite kokteilio! Daugelis Kauno kokteilių baro "BarBar'a" lankytojų netiki savo akimis pamatę už baro vieno populiariausių visų laikų lietuvių realybės šou "Baras" dalyvius - Dainių Surgėlą ir Robertą Janovskį.

Savaitgalius leis Kaune

Kuo suviliojo Kaunas? 33 metų Dainius neslepia: "Nesitikėjau, bet šis baras "kietas" ir mums pasiūlė puikias sąlygas".

Metais jaunesnis R.Janovskis šypsosi ir kraipo galva: "Vis dar netikiu, kad grįžau dirbti į gimtąjį miestą, kuriame barmenu dirbau 6 metus. Nesusipratimas. Išvydę mane už baro nemažiau stebisi ir senieji klientai."

Ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais "BarBar'a" iki paryčių dirbsiantys garsūs realybės šou dalyviai bei vieni geriausių Lietuvos barmenų tikina, kad Kaune jaučiasi labai gerai.

"Smagu, kad nesimato piktų veidų. Žmonės gražūs, madingi ir moka linksmintis", - nepataikavo vilnietis D.Surgėlas.

"Vilniuje publika įnoringesnė, Kaune - paprastesnė, šiltesnė", - gimto miesto gyventojus giria buvęs kaunietis.

Robertas turi privalumų

Keturioliktus metus barmenu dirbantis D.Surgėlas labiausiai mėgsta plakti populiariuosius "Long Island" ir "Mochito".

Paklaustas, kuo jis geresnis už Robertą, Dainius ėmė kvatotis, o greta sėdėjęs R.Janovskis demonstravo teatrališkas grimasas.

Mėgstantis humorą Dainius tęsė: "Jis dabar kniaukia, nežino, ką daryti. Robertas gerai plaka kokteilius, bet aš tris kartus greičiau už jį. Tiesa, mes puikiai papildome vienas kitą ir beveik visą laiką dirbame kartu.

"Priglaudžiau jį pas save..."

D.Surgėlas tikina per tą laiką, nuo "Baro", nepasikeitęs, po to prunkštelėjo: "O Robkė pasikeitė, nes išsiskyrė su Jolka (dar viena realybės šou dalyvė)."

"Bet aš už jį gražesnis, - kolegai nenusileido linksmai nusiteikęs R.Janovskis. - Ir pas mane auga barzda, o pas Surgėlą - ne. Be to, aš nevedęs! Mano didesnis privalumai, esu amžinai perspektyvus!"

Kaune gyvens kartu

Viskas priklauso nuo kliento, jau rimtai, paklaustas apie mėgiamus kokteilius, kalbėjo Robertas.

R.Janovskis turi apie 20 "savų" kokteilių, išskiria barmenų konkurse "Finlandia Cup" jam laurus atnešusį sukurtą "Robertini", tačiau labiausiai mėgsta gaminti klasiką - "Margarita", "Cuba Libre", "Daikiri".

Kokteiliai vyrams ir moterims? Kokteiliai, pastebi Dainius, dabar ypač madingi. Tačiau vyrai klientai konkretesni: jie paprašo vienu žodžiu, kokteilio, o merginos išrankesnės, mažiau apsisprendusios.

Pagrindinė barmeno savybė? Mano smegenis atsilieka nuo liežuvio, juokais šiepė save R.Janovskis, bet barmeno darbe bendravimas labai svarbi savybė.

Provokuojant, kad nevedusį vyrą paryčiui po darbo klientės galės pasikviesti į svečius, Robertas nusikvatojo: "Juokinga, bet Kaune gyvensiu kartu su Surgėla, todėl merginų kviestis negalima. Be to, jis - vedęs, o mes - tvarkingi, subrendę berniukai."

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS