LNK „Muzikos akademijos“ dalyvė Vaida nebus dainuojanti politikė | Diena.lt

LNK „MUZIKOS AKADEMIJOS“ DALYVĖ VAIDA NEBUS DAINUOJANTI POLITIKĖ

Antrojo LNK „Muzikos akademijos“ sezono dalyvė Vaida Pukinaitė ne pirmą kartą bando skintis kelią į didžiąją sceną. Ji buvo patekusi į pirmąjį LNK muzikos šou „Kelias į žvaigždes“, tačiau dalyvauti atsisakė, pasirinkusi politikos mokslus.

„Jau buvau bepasirašanti kontraktą su televizija, kai įstojau į valstybės finansuojamas vietas politologijos institute.  Studijuoti politikos mokslus buvo mano svajonė. Nusprendžiau, kad dainavimas gali palaukti“, - pasakoja Vaida. Mergina yra baigusi muzikos mokyklą, dalyvavusi „Dainų daineles“ konkursuose.

Šiemet po bakalauro studijų ji įstojo į politologijos magistrantūrą.

„Krizės metu valstybės tarnyboje nieko gero nevyksta, todėl pats laikas svajonėms. Tačiau dainuojančia politike kaip Valinskienė būti nenoriu, nors toks žanras dabar labai populiarus, - juokiasi Vaida. Dainuoti - mano ilgų metų svajonė. Rimti mokslai baigti, laikas toliau įgyvendinti savo svajones“.

Be dainavimo ir politikos, Vaida labai mėgsta skaityti knygas. Tiesa, ne bet kaip. Ji puikiai įvaldžiusi greitąjį skaitymą ir per dieną perskaito daugiau nei 500 puslapių knygą.

Šiuo metu žavioji Vaida vaikino neturi. „Vyrai bijo gražių ir protingų moterų!“, - juokiasi Vaida.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS