„Muzikos akademijos“ dalyvei „Aguilerai“ svarbiausia išsaugoti vaikiną | Diena.lt

„MUZIKOS AKADEMIJOS“ DALYVEI "AGUILERAI" SVARBIAUSIA IŠSAUGOTI VAIKINĄ

Unikaliu balsu Dievo apdovanota gražuolė iš Utenos rajono kaimo visai nesijaudina dėl to, kad netrukus jis atsidurs šimtų tūkstančių LNK „Muzikos akademijos“ žiūrovų dėmesio centre. Neramu tik dėl vieno - kad neatšaltų santykiai su mylimuoju.

Eglei Jakštytei prieš kelias dienas sukako 18 metų. Jos gyvenimas - artėjanti dvylikta klasė mokykloje, geriausia draugė, mylimas vaikinas, šeima. Tačiau nuo rudens viskas jau bus kitaip. Eglė pateko į didžiąją žvaigždžių kalvę - LNK šou „Muzikos akademija“. Mokslus ir gyvenimą Utenos rajone mergina nuo šiol derins su tiesioginėmis TV transliacijomis, repeticijomis, fotosesijomis Vilniuje.

Tamsaus gymio gražuolė pasakoja, kad žmonės labai nustemba, išgirdę jos balsą ir sužinoję, kad niekas Eglės nemokė nei vokalo paslapčių, nei kvėpavimo vingrybių. „Jokių muzikos mokyklų nebaigiau. Negaliu pasigirti konkursų diplomais ir titulais. Net natų nepažįstu, bet groti moku. Tiesiog gimiau su klausa ir geru balsu“.

Eglė juokiasi - draugai jai net pravardę sugalvoję. „Mano pravardė - Sienų drebintoja. Nes kai uždainuoju, tai dreba visos sienos“.

Jai labai patinka Cristina Aguilera - ji tapatina save su šia superžvaigžde. „Augu ir vis labiau panašėju į ją: ne išvaizda, o balso tembru, judesiu. Labai mėgstu karštus šokius scenoje“.

Su 6 metais vyresniu Jauniumi Eglė draugauja jau pusantrų metų. Bet juk dažnai būna, kad patenka į televiziją mergaitė, pamato naują pasaulį, naujas galimybes, iššūkius ir įdomesnį gyvenimą - pamažu atsisveikina su senuoju vaikinu. Tačiau "Muzikos akademijos" dalyvė prieštarauja: „Problemų gali nebent iškilti ne dėl mano, o dėl vaikino elgesio. Bijau, kad po šio šou jis gali sutrikti ir pasikeisti. Gali nutikti taip, kad nebesusišnekėsiu. Bet, tikiu, taip nebus“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS