Niujorko „Metropolitan Opera“ iki metų pabaigos atšaukia visus pasirodymus | Diena.lt

NIUJORKO „METROPOLITAN OPERA“ IKI METŲ PABAIGOS ATŠAUKIA VISUS PASIRODYMUS

  • 1

Niujorko „Metropolitan Opera“ dėl koronaviruso krizės visus pasirodymus atšaukia iki metų pabaigos. Legendinis operos teatras planuoja sutrumpintą sezoną, kuris prasidės gruodžio 31-ąją, o ne rugsėjį, pranešė generalinis direktorius Peteris Gelbas. Kelios premjeros atidedamos ateičiai.

Dėl milžiniško organizacinio darbo rengiant tvarkaraštį teatras neturi kito pasirinkimo kaip tik atšaukti savo rudens sezoną, sakė P. Gelbas. Jis pabrėžė, kad „mūsų darbuotojų ir mūsų publikos sveikata ir saugumas yra aukščiausias prioritetas“. Atsidaryti rugsėjį esą tiesiog neįmanoma, kol sąlyga bus distancijos laikymasis.

Šis pareiškimas paskelbtas likus savaitei iki pirmojo koronaviruso priemonių švelninimo etapo Niujorke, kuris yra ypač paveiktas pandemijos. „Gyvi“ pasirodymai, tarp jų – operos spektakliai, bus galimi tik ketvirtajame etape, tačiau jo datos dar nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

visi

spektakliai vyksta gatvese ir nemokamai kuriuos organizavo sorosbgeic globalkomanda pasauliniu lygiu rengusiu ir finansavusiu karus terorizma o siandien si/ velni/o drau.gija nori suna ikinti vis us ir tai d aro musu paciu parsidavu.si/u mokslininku rankomis priedo dar ir PSO pasitelke palenid o uzkrata kurio fone zmones negydomi nuo ju. ligu i/r mirsta o oligarchai visi nupi/rkti ir mulkina zmones nes ji/ems s umoketa i/r pazadetas pragaras amzinai/ kur ir toliau gales gerti vaiku krauja tai setono karalija bet jai bu.s GALAS?...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS