COVID-19 koreguoja planus: „Oskarų“ įteikimo ceremonija vyks keliose vietose | Diena.lt

COVID-19 KOREGUOJA PLANUS: „OSKARŲ“ ĮTEIKIMO CEREMONIJA VYKS KELIOSE VIETOSE

„Oskarų“ įteikimo ceremonija šiais metais dėl koronaviruso pandemijos vyks keliose vietose.

„Kad sukurtume šou, kurį nori pamatyti mūsų globali publika, ceremonija bus tiesiogiai transliuojama iš kelių vietų“, – sakoma trečiadienį paskelbtame rengėjų pranešime. 93-ioji ceremonija esą bus „kaip jokia kita“. Prioritetas bus visuomenės sveikata ir saugumas.

Kad sukurtume šou, kurį nori pamatyti mūsų globali publika, ceremonija bus tiesiogiai transliuojama iš kelių vietų.

Vasario 28 dieną planuotas renginys dėl sveikatos krizės jau buvo nukeltas į balandžio 25-ąją. Paprastai didelė ceremonija vyksta Los Andžele. Tačiau šis miestas ypač smarkiai paveiktas pandemijos. Vis dėlto dalis ceremonijos, kaip visad pastaruoju metu, vyks „Dolby“ teatre Los Andžele, sakoma pranešime.

Tai ne pirmas kartas, kai „Oskarų“ įteikimo ceremonija vyksta keliose vietose. Jau 1953-iaisiais, kai ceremonija pirmą kartą buvo tiesiogiai transliuojama per televiziją, ji vyko Los Andžele ir Niujorke.

Šiais metais jau ir kitų prizų teikėjai eksperimentuoja su keliomis renginio vietomis, įskaitant „Auksinių gaublių“. 78-ąją „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremoniją vasario pabaigoje ves komikės Tina Fey Niujorke ir Amy Poehler Los Andžele.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS