Pirmajame Australijos lietuvės erotiniame romane – kitoks Vilnius | Diena.lt

PIRMAJAME AUSTRALIJOS LIETUVĖS EROTINIAME ROMANE – KITOKS VILNIUS

  • 0

Erotiniai romanai visame pasaulyje sparčiai plečia savo skaitytojų auditoriją. Tačiau ar jums teko skaityti erotinį romaną, kurio veiksmas nukeltų į puikiai mums pažįstamą Vilnių?

Kaip teigia pati tokio romano autorė – „Nežinau geresnės vietos meilės istorijos pradžiai“. Šiuolaikinėms ir savo kiekvienos dienos sprendimuose drąsioms moterims skirtoje knygoje yra visko – įtraukiančių dramų, aistringos erotikos ir prikaustančios herojų psichologijos. Būtent tokia knyga, kurią išleido leidykla „Alma littera“, yra Australijoje gyvenančios lietuvės, pasirašančios Lunos Mei slapyvardžiu, romanas „Ero. Karalienė“.

Pirmojo ir jau skaitytojų simpatijų spėjusiame susilaukti L. Mei romano herojė Viktorija – graži, protinga bei stipri moteris. Gyvenime mačiusi daugiau nei derėtų ir dėl to su laiku visą savo dėmesį sukausčiusi į karjerą, ji ignoruoja jausmų pasaulį. Nors neturi problemų su vyrais, moteris netikėtai įsimyli ne tą, kuris atitiktų jos esamą sutvarkytą gyvenimą. Viktorijos kasdienybė pasikeičia, o kartu su jausmais pabunda ir jos praeities vaiduokliai.

„Ero. Karalienė“ – tai romantiška meilės istorija, pagardinta erotika, intrigomis ir netikėtais siužeto posūkiais. Tai knyga, raginanti moteris atkreipti dėmesį, jog reikia mylėti save tokias, kokios esame – su visais kaprizais, troškimais bei klaidomis.

„Knygoje norėjau atskleisti dviejų žmonių santykį ir žodžiais nupiešti romantišką meilės istoriją Lietuvos miestų fone. Šioje knygoje taip pat kreipiu dėmesį į suaugusiųjų dramų poveikį vaikams, o tiksliau – kaip tokios dramos visam laikui pakeičia vaikų gyvenimą. Rašydama erotinį romaną nesiekiau su kažkuo lygiuotis. Tiesiog manau, jog ir moterims, ir vyrams reikia malonumų, tačiau moterims tas malonumas visų pirma turi prasidėti galvoje, mintyse, troškime. Visos kitos kūno dalys seka paskui“, – intriguoja L. Mei.

Paklausta, kaip jos gyvenimą ir knygą paveikė persikėlimas gyventi į Australiją, autorė teigia, jog, nors knygos veiksmas daugiausiai vyksta Vilniuje, jos persikėlimas buvo vienas drąsiausių žingsnių gyvenime ir labai svarbus elementas sutvirtinęs pasitikėjimą savimi bei paskatinęs rimtai atsiduoti rašymui.

„Lietuva yra nepaprastai graži šalis ir dabartinė mano buvimo vieta nekeičia mano jausmų tėvynei. Visgi naujas žemynas bei vyro darbas sudaro tinkamas sąlygas ne tik rašyti, bet ir auginti sūnų bei studijuoti. Visi gyvenimo pokyčiai lėmė tai, kad dabar, kai rašau, jaučiuosi gyvesnė nei kai kvėpuoju. Žinoma, rašant didžiausiu iššūkiu tampa laiko paskirstymas ir minčių suvaldymas: kai idėjos kyla vidury pasivaikščiojimo su sūnumi, tenka išmokti rasti akimirką viską užfiksuoti užrašinėje, kad vėliau nesigailėčiau. Rašymas man tapo tokiu pačiu poreikiu kaip valgymas. Tik vietoje alkio maistui jaučiu alkį kūrybai“, – teigia L. Mei.

Lunos Mei slapyvardžiu prisistatanti romano „Ero. Karalienė“ autorė šiuo metu gyvena Australijoje. Būdama žmona, meilužė ir mama, autorė jaučiasi pakankamai subrendusi rašyti apie tai, kas audrina mintis bei kūną. Pirmoji, bet tikrai ne paskutinė autorės erotinė knyga pilnaties šviesą išvydo septynis mėnesius dirbant po vėsiu naktiniu Pietų pusrutulio dangumi. Ją autorė skiria šiuolaikiškoms ir drąsioms moterims.

 

GALERIJA

  • Pirmajame Australijos lietuvės erotiniame romane – kitoks Vilnius
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS