R. Karbauskis pasidalijo užuojautos žinute: prisiminė mirusį A. Vaišnį | Diena.lt

R. KARBAUSKIS PASIDALIJO UŽUOJAUTOS ŽINUTE: PRISIMINĖ MIRUSĮ A. VAIŠNĮ

  • 2

Seimo Kultūros komitetas reiškia užuojautą mirus aktoriui ir režisieriui Almantui Vaišniui.

A. Vaišnys mirė pirmadienį, eidamas 48-uosius.

Komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis savo ir parlamentarų vardu pareiškė užuojautą aktoriaus artimiesiems, kino ir teatro bendruomenei.

„Tai didelė netektis kino ir teatro bendruomenei, ypač tiems, kurie ilgus metus drauge kūrė, gyveno ir džiaugėsi sėkmėmis bei liūdėjo, jei kažkas nepasisekdavo. Jis buvo jautrus ir labai šiltas žmogus“, – sakoma užuojautoje.

„Netekome talentingo aktoriaus ir režisieriaus, draugiško ir nuoširdaus žmogaus A. Vaišnio. Su Almantu susipažinau serialo „Naisių vasara“ filmavimo aikštelėje. Bendravimas nenutrūko ir pasibaigus serialo kūrimui. Šiais metais Almantas režisavo Naisių vasaros teatro spektaklį „Kapitono Kolumbo gimtadienis“. Dalinuosi šio spektaklio nuotrauka, kuri pilna gyvenimo džiaugsmo, režisieriaus dovanoto vaikams. Užuojauta artimiesiems, draugams, kolegoms“, – viešame įraše socialiniame tinkle „Facebook“ tęsė politikas.

A. Vaišnys 2002-aisiais baigė studijas Lietuvos muzikos akademijos Aktorinio meistriškumo katedroje, vadovaujamoje Algirdo Latėno ir Algės Savickaitės, aktoriaus karjerą pradėjo Panevėžio Juozo Miltinio teatre, filmavosi Lietuvos ir užsienio režisierių filmuose. Aktorius labiausiai išgarsėjo vaidmenimis televizijos serialuose „Naisių vasara“, „Prokurorai“, „Sniego skonis“, vienas paskutinių jo vaidmenų – filme „Laisvės kaina. Sąjūdis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Martha Hartman

Dabar „Google“ moka 130–180 dolerių už valandą už darbą internete. Prie šio darbo prisijungiau prieš tris mėnesius ir per pirmą šios sandorio savaitę uždirbau 8735 dolerius. Šis darbas tikrai neįtikėtinas ir suteikia man didelę pajamų dalį kiekvieną dieną. Esu tikras, kad gausite geriausią rezultatą. Sužinokite daugiau čiA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

...,labai IDOMUS,bet...neILGAS GYVENIMAS...,

uzuojauta VISIEMS kurie JI gerbe ir MYLEJO... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS