Radijo laidų vedėją B. Lukošiūtę jubiliejaus proga pasveikino prezidentė | Diena.lt

RADIJO LAIDŲ VEDĖJĄ B. LUKOŠIŪTĘ JUBILIEJAUS PROGA PASVEIKINO PREZIDENTĖ

  • 4

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino radijo laidų vedėją Bernadetą Lukošiūtę gražaus 70-ojo jubiliejaus proga.

Pasak šalies vadovės, B. Lukošiūtę pažįsta ir atpažįsta visoje Lietuvoje. Ne viena karta užaugo su laidų vedėjos balsu, jis ir dabar kas savaitę girdimas per LRT radiją, kuriam B. Lukošiūtė atidavė net penketą dešimtmečių.

Kaip teigiama sveikinime, laidų vedėjos kuriama nuostabioji Teta Beta yra nepamainoma ir nuoširdi kiekvienos šeimos, auginančios vaikus, pagalbininkė. Šios laidos yra kupinos didelės žmogiškos patirties, išminties ir meilės visiems klausytojams. 

Prezidentė padėkojo B. Lukošiūtei už šilumą, kurią laidų vedėja įdeda į savo kūrybą ir pamokas vaikams, padedančias nuo mažens pažinti Lietuvą, jos gamtą ir istoriją. Gimtadienio proga valstybės vadovė palinkėjo daug sveikatos, stiprybės ir įkvėpimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Safyras

Daugelis senos kartos radijo vedėjų puikiai prisimena, kad eteryje turi skambėti graži lietuvių kalba. Todėl ir vaikams skirtas laidas gali vesti tik labai išsilavinę ir kultūringi žmonės, o ne madingi kaip komercinėse televizijose. Gaila, kad į komisijos narius nekviečiami tie žmonės, kurie sugeba gražiai bendrauti, o ne vaidinti "kietuolius". Todėl ir pagarbos nereikia pirkti reklamomis, nes ją žmogus užsidirba savo darbu. Tik sveikatos galima palinkėti tokiems žmonėms, kurie garsino Lietuvą dar tada , kada daugelis TV ar radijo laidų vedėjų dar net nebuvo gimę, nes prastai kopijuoti Holivudą dabar tapo madinga, tik , deja, kultūros lygis nuo to tik smunka...

Darius

Atsimenu is vaikystes, kad jos labanaktukas mane vaika labai uzknisdavo, kiti cherojai buvo nieko :)

TvartelioZinios

Dieve kaip grazu ir netiketa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS