„Tamsta“ kviečia iškratyti liūdesį su „Poliarizuotais Stiklais“ | Diena.lt

„TAMSTA“ KVIEČIA IŠKRATYTI LIŪDESĮ SU „POLIARIZUOTAIS STIKLAIS“

Smagu, kai praeitis ne tik neapsitraukia pelėsiais, bet ir garsiai diktuoja šiandienos rokenrolo tendencijas. Grupė „Poliarizuoti Stiklai“ – viena tų nedaugelio, kuri šiandien, kaip ir prieš dvidešimt metų, šokdina jauną ir vyresnį jaunimą.

Tuo įsitikinti galite gruodžio 29-ąją muzikos klube „Tamsta“. Skaniu humoru, žaismingomis dainomis „Poliarizuoti Stiklai“ papirko dar 1986-aisiais. Nuo tada grupė nuėjo ilgą ir įvairų kūrybinį kelią, kuris ne visuomet buvo rožėmis klotas. Daugiau kaip prieš metus su trenksmu į sceną vėl sugrįžę muzikantai neslepia ryžto kiekvieną koncertą nustebinti publiką.

Trečiadienį „Tamstoje“ užtikrintai savo pozicijas lietuviškajame pramogų versle siekiantys susigrąžinti „Poliarizuoti Stiklai“ dovanos seną gerą roką ir džiugią nuotaiką. Pažįstamas Šarūno Mačiulio balsas primins tikrąjį „stiklų“ žodžių spindesį. Rokenrolas su trupučiu kantri muzikos, šmaikščios lyrikos ir net šiek tiek „Brėmenų muzikantų“ dvasios užtikrins linksmybes.

Nebijantys juokauti ir dainuoti gyvai „Poliarizuoti Stiklai“ užkrės gyvenimo optimizmu. O tokias dainas, kaip „Medžiai be lapų“ ar „Stasė“ be abejonės trauks visa salė. Juk kas nežino eilučių: „Sutikau tave galbūt Pakruojį, sutikau galbūt Panevėžy...“.

Tas pats Š.Mačiulio balsas ir šiltu tikrumu paperkančios dainos sukurs širdžiai mielą vienybės jausmą. Tad drąsiau, ruoškitės rokenrolui ir tikrai, lietuviškai muzikai, kuri nepasiduoda laiko tėkmei.

„Poliarizuoti Stiklai“, anksčiau dainavę: „Aš stiklus pakeisiu, visus stiklus pakeisiu, kad tu galėtum pamatyt mane“, nors nuo to laiko ir pasikeitė, neišbarstė dažno lietuvio širdį rusenančios meilės. Pajuskite, už ką muzikantai jos verti, o tuo pačiu sužinokite, kas pasaulyje gražiausia ir kodėl likimas žiaurus.

Išduosime paslaptį – nors muzikantai dainuos, kad „susitikome kartą paskutinį“, netikėkite. Gruodžio pūgų ir šalčių gadintą nuotaiką„Poliarizuoti Stiklai“ ir jų tikrieji hitai šimtu procentų išblaškys.

Koncerto pradžia gruodžio 29 dieną, trečiadienį 21.00 val. Bilieto kaina – 15 Lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS