Teisininkas LNK „Muzikos akademijoje“ mes svorį | Diena.lt

TEISININKAS LNK „MUZIKOS AKADEMIJOJE“ MES SVORĮ

Kaip dainuoja kur nors Seime dirbantis rimtas teisininkas, kai grįžta namo po darbo ir nusimeta veržiantį kostiumą? Tai paaiškės, kai 21-erių Nerijus Stankus išgarsės LNK „Muzikos akademijoje“ ir baigs teisės studijas.

Jis - ne lengvabūdis, pareigingas ir atsakingas. Logika ir gerai apsvarstyti sprendimai - jo variklis. Jis rimtas. Jis mąsto apie ateitį, o ne gyvena šia diena. Jis labai mėgsta dainuoti. Ir, post skriptum, šiuo metu meta svorį. Toks - dar vienas didžiosios LNK žvaigždžių kalvės dalyvis Nerijus.

Klaipėdos Socialinių mokslų kolegijoje vaikinukas studijuoja teisę. Bus trečiame kurse. Gyvenime save mato kaip teisininką. Dainuojantį teisininką. Elvey Presley, Andrea Bocelli, Thom Jones - tai dainininkai, kurių Nerijus klauso po ilgų studijų valandų.

„Gavau rekomendacijų, kad gerai būtų sulieknėti. O ir pačiam norisi. Tad metu svorį. 95 kilogramus sveriu, penkių noriu atsikratyti“, - dėsto klaipėdietis. Čia suprantame, kad ir pajuokauti, visgi, Nerijus moka: „Laukia tiesioginės transliacijos, tūkstančių žmonių dėmesys, stresas, adrenalinas - tai po šio šou būsiu gerokai lieknesnis“, - juokiasi.

Nerijus - jaunėlis šeimoje. Vienas brolis - teisininkas, kitas kartu su seserimi - statybos inžinieriai. Visi džiaugėsi Nerijaus sėkme, nes žino: jis suspės ir įstatymus skaityti, ir dainuoti. Ir nė kiek nebijo, kad šlovės paragavęs Nerijus gali nebenorėti mokslų.

„Aš kabinuosi į gyvenimą, einu mokslų keliu. Išsilavinimo, manau, reikia. Mokslas praverčia gyvenime“, - sako „Muzikos akademijos“ dalyvis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS