V. Bagdonas Jonavoje surengs autorinį koncertą: pasiilgau klausytojų | Diena.lt

V. BAGDONAS JONAVOJE SURENGS AUTORINĮ KONCERTĄ: PASIILGAU KLAUSYTOJŲ

  • 2

Gegužės 9 d. 17 val. į savo autorinių dainų koncertą Jonavos kultūros centre kviečia žinomas aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Vladas Bagdonas.

Nors pandemija ilgam buvo sustabdžiusi koncertinę veiklą, karantininį laikotarpį artistas praleido turiningai – pernai išleido muzikinį albumą „Medžio degimas“, į kurį sudėjo įvairių laikų savo atliekamas dainas, tarp kurių „Sapnas apie Motiną“, „Vaikystės šviesa“, „Baltas lino gyvenimas“ (atliekama duetu su Kristina Kazlauskaite). V. Bagdonas įsitikinęs, kad „senų laikų melodijos turi teisę būti klausomos“.

Ką pačiam aktoriui reiškia plokštelės leitmotyvu tapusi daina „Medžio degimas“? „Poeto žodžiuose ir slypi atsakymas – „žmogaus gyvenimas kaip degimas medžio“ – vienas greit pavargsta, sudžiūva ir sudega, kitam likimas leidžia ilgiau pabūti, paskleisti savo šilumą, karštį, įkaitinti aplinką ir aplinkinius savo buvimu, dar kitam leista ilgai ir ramiai smilkti, niekam nekeliant pavojaus. Bet vienaip ar kitaip visiems teks sudegti“, – samprotauja V. Bagdonas.

Koncerte, kuriame galės apsilankyti tik ribotas skaičius ištikimiausių aktoriaus gerbėjų, skambės ir naujos dainos, kantriai laukusios klausytojų visą karantino laikotarpį.

V. Bagdonas – aktorius, palikęs ryškius pėdsakus teatro ir kino istorijoje, Lietuvos kultūroje. Profesijos fanatikas, kurio gyvenimas neįsivaizduojamas be scenos, o susitikimai su žiūrovais yra kaip gryno oro gurkšnis, jau ilgus dešimtmečius ištikimai tarnauja scenai ir jos mūzoms. Jo sukurti vaidmenys sukrečia ir apvalo, neša šviesą, apnuogina stipriausias ir silpniausias žmogaus savybes, ir, kas svarbiausia kūrėjui, niekada nepalieka žiūrovo abejingu. Artisto dainos yra klausomos ir mylimos, o susitikimai su Meistru – laukiami ir praturtinantys.

Į koncertą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Įėjimas į koncertą tik su „Tiketa“ e. bilietais. Gretimas sėdimas vietas gali užimti ne daugiau kaip du asmenys, kartu atėję į renginį.

GALERIJA

  • V. Bagdonas Jonavoje surengs autorinį koncertą: pasiilgau klausytojų
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rrr

Gal geriau tu nedainuok...uztenka tos depresijos ir be taves....

Senuks

Vel liūdnai bėdavos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS