60-metį minintis A. Ivanauskas-Fara: noriu emocijas keliančių dovanų | Diena.lt

60-METĮ MININTIS A. IVANAUSKAS-FARA: NORIU EMOCIJAS KELIANČIŲ DOVANŲ

  • 1

Grupės „Rondo“ lyderiui Aleksandrui Ivanauskui-Farai birželio 17 d. sukanka šešiasdešimt.

„Per gimtadienį tikrai nenorėčiau gauti amžių primenančios dovanos“, – su šypsena sakė žinomas atlikėjas.

Jis nedvejojo – vertingiausia yra dovanoti įspūdžius. Prieš penkerius metus iš artimųjų jis gavo vieną reikšmingiausių dovanų – fotoalbumą, kuriame sukauptos svarbiausius jo gyvenimo įvykius „pasakojančios“ nuotraukos, o keisčiausia gimtadienio dovana sukaktuvininkas vadina beisbolo lazdą, skirtą tvarkai palaikyti.

Po Dvynių ženklu gimęs A. Ivanauskas-Fara atviras – jis niekada nesigilino į tai, kaip horoskopuose apibūdinami šiuo periodu gimę vyrai. „Man kartais kiti papasakoja, kokie visgi yra tie Dvyniai. Iš to, ką girdžiu, viskas lyg ir atitinka“, – sakė pašnekovas.

Namų kvapų žinovė, salono „Krispo“ ekspertė Kristina Strolienė, jog pagal horoskopą grupės „Rondo“ lyderiui labiausiai dera orchidėja, chrizantema, lelija, azalija, pakalnutė, levanda, papartis, mirta, visi riešutmedžiai. Tam, kad jubiliato namai ne tik kvepėtų, bet ir erdvėje, kurioje praleidžia daugiausiai laiko, vyrautų gera atmosfera, kvapai bei aromatinė žvakė parinkti atsižvelgiant būtent į gimimo datą.

„Namų kvapai mums dabar itin reikalingi, nes auginame mažytį šuniuką, kuriam mūsų noras rytais pamiegoti kol kas nė motais… Jei pavėluoji pusvalandį jį išleisti į kiemą... Dvelksmas, atsklindantis iš koridoriaus, tikrai prabudina!“, – su šypsena pasakojo A. Ivanauskas-Fara.

Anksčiau Ivanauskai yra auginę rotveilerį, dobermaną, vokiečių aviganį. Šįkart, dėl to, kad į svečius dažnai užsuka anūkai, nutarta rūpintis baltutėliu retriveriu. Veislyne išsirinktas trijų mėnesių šuniukas pavadintas Baliu. Namuose yra ir dar vienas augintinis – prieš maždaug ketverius metus iš prieglaudos parsivežta mišrūnė Liepa. „Dar tik pratinamės prie naujo gyventojo. Bet šįkart artimųjų ratas per gimtadienį bus dar gausesnis!“, – juokavo sukaktuvininkas.

Jis neabejoja – emocijas sukeliančios dovanos brangesnės už bet kokias brangenybes. Pavyzdžiui, A. Ivanauskas-Fara retai kada išsiskiria su žmonos dovanota grandinėle ir bosinę gitarą simbolizuojančiu pakabuku. „Iš auksinių papuošalų turiu tik vieną – vestuvinį žiedą. Daugiau man nieko ir nereikia“, – sakė A. Ivanauskas-Fara.

Jubiliejų grupės „Rondo“ lyderis minės scenoje kartu su gerbėjais. Lapkričio 23 d. – Vilniuje, gruodžio 1 d. – Klaipėdoje, gruodžio 9 d. – Šiauliuose, o gruodžio 16 d. – Kaune bus pristatyta atnaujinta „rondiečių“ programa. Pasveikinti A. Ivanausko-Faros su jubiliejumi atvyks ir būrys žinomų atlikėjų. „Surengsime tikrą gimtadienio fiestą!“, – patikino šventės kaltininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

melomane

Aleksandrai! Su jubiliejumi! Bukit laimingas!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS