„Aerosmith“ surengs atsisveikinimo gastroles Europoje | Diena.lt

„AEROSMITH“ SURENGS ATSISVEIKINIMO GASTROLES EUROPOJE

  • 0

Sunkiojo roko superžvaigždės „Aerosmith“ pirmadienį paskelbė, kad grupė 2017 metais surengs atsisveikinimo gastroles, bet nesakė, kad šie koncertai bus jų paskutiniai.

Beveik pusės amžiaus senumo grupė, garsėjanti tokiais roko klasika tapusiais kūriniais kaip „Dream On“, „Walk This Way“ ir „Janie's Got a Gun“, nurodė, kad gastrolės prasidės gegužės 17 dieną Tel Avive.

Bostone susikūrusi grupė planuoja surengti koncertų visoje Europoje, įskaitant virtinę vasaros festivalių, iki pat liepos 5-osios šou Ciuriche.

Rokerių pareiškime sakoma, kad jie „leisis į savo „atsisveikinimo“ gastroles, tardami „Aero-Vederci Baby!“ Tačiau grupė, kuri neseniai surengė virtinę pasirodymų Lotynų Amerikoje, tvirtai nepasakė, kad tai bus paskutinės jų gastrolės, ir nepaminėjo koncertų Šiaurės Amerikoje.

Ir gitaristas Joe Perry (Džo Peris), ir dainininkas Stevenas Tyleris (Stivenas Taileris) pastaraisiais metais ne kartą samprotavo apie išėjimą į pensiją.

68 metų S. Tyleris anksčiau šiais metais sakė, kad „Aerosmith“ gali leistis į „paskutines“ neribotos trukmės gastroles.

Liepos mėnesį 66 metų J. Perry susmuko scenoje koncertuodamas su „Hollywood Vampires“ – šalutiniu projektu, kuriame dalyvauja sunkiojo roko dainininkas Alice'as Cooperis (Alisas Kuperis) ir gitara grojanti kino žvaigždė Johnny Deppas (Džonis Depas). Vis dėlto po dviejų savaičių J. Perry vėl prisijungė prie „Hollywood Vampires“ gastrolių.

Savo šlovės viršūnėje „Aerosmith“ garsėjo J. Perry ir S. Tylerio kivirčais, bet ilgainiui jiedu išmoko dirbti drauge.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS