„Akropoliuose“ prasideda Kalėdos – alėjose pasirodė baltosios meškos | Diena.lt

„AKROPOLIUOSE“ PRASIDEDA KALĖDOS – ALĖJOSE PASIRODĖ BALTOSIOS MEŠKOS

  • 0

Jei „Akropolio“ alėjose sutiksite milžiniškas baltąsias meškas – neišsigąskite, jos džiaugsmingai nusiteikusios. Didžiausiuose šalies prekybos ir pramogų centruose prasidėjo šventinis Kalėdų sezonas, kurio metu ypatingas dėmesys bus skiriamas įspūdžiams ir pramogoms.

„Daugiau džiaugsmo“ – tai naujasis mūsų šūkis, kurį sėkmingai pristatėme lankytojams šį rudenį. Artėjant Kalėdoms ši emocija pasipildys naujomis spalvomis, o smagūs potyriai lauks kiekvieno lankytojo“, - sako Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis group“ valdybos pirmininkė Saulė Zabulionytė.

Vaizdo ryšys su dovanas ruošiančiu Kalėdų seneliu, interaktyvi ledo trobelė, šventinės dekoracijos tobulai fotonuotraukai, specialiai sukurtas video žaidimas ir net milžiniškos, lankytojus prekybos centro alėjose ir lauke pasitiksiančios, baltosios meškos,– šios ir kitos pramogos gruodį lauks pirkėjų Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“.

Tuos, kurie šventėms ieško netikėtų ir išskirtinių dovanų, prekybos centrai nuo gruodžio 8 d. pakvies į Kalėdų muges, kurios vyks iki pat Naujųjų metų. O norintys artėjant Kalėdoms prisidėti prie socialinės akcijos ir padovanoti viltį tiems, kurie jos labiausiai laukia, nuo gruodžio 1 d. prekybos centruose kviečiami aplankyti Raudonojo Kryžiaus Vilties parduotuvę.

Ši socialinė iniciatyva, kai prekybos centre trumpam atidaroma tikra parduotuvė, kurios vienintelė prekė yra „Viltis“, „Akropoliuose“ vykdoma jau antrus metus. Nuo gruodžio 1 d. Raudonojo Kryžiaus „Vilties“ parduotuvė veiks Klaipėdoje, o vėliau persikels į Šiaulius ir Vilnių.

Pagrindinės pramogos prekybos centruose šiemet vyks iki gruodžio 23 d., tačiau dalis jų džiugins lankytojus iki pat Trijų Karalių šventės, sausio 6 d.

GALERIJA

  • „Akropoliuose“ prasideda Kalėdos – alėjose pasirodė baltosios meškos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS